Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Emre komplett 17-es hátsó futómű mennyi volt neked az fz-be?
Én előre azért akarok dupla csavart mert a bal nyereg össze lesz kötve a jobb nyereggel és arról fel a fékkarhoz fém fékcsővel.
nekem ilyen kapcsoló van hátul, először sima M10x1-eset hoztak, még beleerőszakolni sem lehet.
M10x1,25-ös
Bódogság.....
Gyorsan odaért, tegnap dobtam fel. Naptárt vadászok 2010-est, ezt csak a képek miatt küldtem
mail ment.
Van 1 indexem de ha nagyon kell kölcsön tudok adni 2őt előre mert le van szedve az enyém meg a sárvédőm is elölről ja és eü csomagot is tudok kölcsönadni ha nagyon kell.
Jaaj de szeretem az ilyeneket: nincs jobb dolgod? ennyi felesleges pénzed van? és a többi
Ez a kukac bazmeg.. kivagyok tőle.. a @ az AT ugyebár. csak a sok műveletlen suttyó miatt kell a kukac-szót használni.
Basszus, én úgy szeretek szerelgetni, kár, hogy az enyémet nem kell Ha nekiállok, a Zasszony mindig kérdi: télleg semmi dolgod?
Küldd mailben el a számod kérlek! adamd.nemeth kukac gmail pont com
Shox, meg 90% h rmc.
Az egyetemen a kettes az optimum, minden más csak hiúság.
gyerekek! Monjda már meg nekem valaki, melyik francos boltban lehet kemény protektorokat venni? Ruhába berakható kemény protektorok.
kamera nélkül? Szerintem máá mindenhol kötelező.
Töki gyere fel fótra a filmgyárral szembe most volt lent 1 400 burgonya
vizsgán. Mondta a csóka 2 tükör és a fék fogjon kellett. Nincs még kamerázva sunyiba átmegy.
háát. Igazából a tanárokkal a gond. 1-1 tanár, ha megfeszülsz se ad kettest.
Na, kinek volt a vizsgás tippje?
Kuka a motor kidobom. Most bakoltam alá hogy kicseréljem az első telót, és a hátsó lengőkar kotyog felfelé kb 0,5-1 cm és kattanó hangot ad. Nem kell valakinek. Beszámítok 600-ast 1-1 be
Fiam most érettségizett infóból, de elég könnyű volt, jól sikerült. Látva a kérdéseket, elég alacsony szint sztem a 12 éves lányom is tudta volna.
Remélem, a Te vizsgáid azért nehezebbek legyen benne kihívás
Ez a Hai egy motornepper ezt elbótolja, aztán beállít egy zsír új big-bang eriggyel

Ui: Te állandóan a hirdetéseket nézegeted ? Inkább a műszakit csinálnád, meg a vizsgát.
Március elején már nem tudtam itthon hova pakolgatni, leadtam mindent a gyűjtőnek, az maradt, ami min. P4, és hibátlan... 100 kg volt
De rémlik, vannak ilyesmik, majd a bótba körülnézek.
Gyula, írd meg a címed, mert holnap megnézem, és ha találok valami működőt, rögtön elküldöm, mert aztán nem leszek itthon jónéhány napig.
vizsga 4-es.
még egy holnap, és hétfőn, és végre..