Van 1 indexem de ha nagyon kell kölcsön tudok adni 2őt előre mert le van szedve az enyém meg a sárvédőm is elölről ja és eü csomagot is tudok kölcsönadni ha nagyon kell.
Töki gyere fel fótra a filmgyárral szembe most volt lent 1 400 burgonya
vizsgán. Mondta a csóka 2 tükör és a fék fogjon kellett. Nincs még kamerázva sunyiba átmegy.
Kuka a motor kidobom. Most bakoltam alá hogy kicseréljem az első telót, és a hátsó lengőkar kotyog felfelé kb 0,5-1 cm és kattanó hangot ad. Nem kell valakinek. Beszámítok 600-ast 1-1 be
Fiam most érettségizett infóból, de elég könnyű volt, jól sikerült. Látva a kérdéseket, elég alacsony szint sztem a 12 éves lányom is tudta volna.
Remélem, a Te vizsgáid azért nehezebbek legyen benne kihívás
Március elején már nem tudtam itthon hova pakolgatni, leadtam mindent a gyűjtőnek, az maradt, ami min. P4, és hibátlan... 100 kg volt
De rémlik, vannak ilyesmik, majd a bótba körülnézek.
Gyula, írd meg a címed, mert holnap megnézem, és ha találok valami működőt, rögtön elküldöm, mert aztán nem leszek itthon jónéhány napig.
Gyorsan odaért, tegnap dobtam fel. Naptárt vadászok 2010-est, ezt csak a képek miatt küldtem
vizsgán. Mondta a csóka 2 tükör és a fék fogjon kellett. Nincs még kamerázva sunyiba átmegy.
Remélem, a Te vizsgáid azért nehezebbek legyen benne kihívás
Ui: Te állandóan a hirdetéseket nézegeted ? Inkább a műszakit csinálnád, meg a vizsgát.
De rémlik, vannak ilyesmik, majd a bótba körülnézek.
Gyula, írd meg a címed, mert holnap megnézem, és ha találok valami működőt, rögtön elküldöm, mert aztán nem leszek itthon jónéhány napig.
még egy holnap, és hétfőn, és végre..