Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Agyvérzés.
Bizony bizony.
Egy ilyen fószernek, aki 30 éve jár be a tanyárú minden nap a swalbival, nehezen magyarázod el, hogy valami irodista hülye miatt holnaptól vegyen ződmellényt... felénk is rengeteg ilyen van, de én nem haragszom rájuk. Inkább "nehezítésnek" tekintem őket a megoldandó feladatban (közlekedés ) Engem a bunkók akasztanak ki.
Szégyen, de a pít csak 4 jegyig tudom fejből
Na! Azért halottakról jót vagy semmit. Általában megvan a részvét nyilvánítás, a tisztelet mindenféleképp ez 1 zárt közösség.
nincs
Van kismotor jogsid?
Ja, és ha elvették a jogsim, majd még robogóval took menni.
Én is veszek egy swalbe-t oszt terepmintába bilivel a fejemen fogok kísérteni... Muhaha...
Egyébként nem ültetnek le.
Elveszik a jogsim, és megúszom egy felfüggesztettel.
Én voltam a sötét paraszt, tudom.
Nameg Ő is, mert mint sugalmaztam nem láccott a vénség. Éppcsak nem terepmintába tolta, hogy biztos ne vegyem észre...
Mikor a kamion mellett vagy és akkor veszed észre, akkor már necces satufék, oszt vissza a kamion mögé, merhogy buzi reggeli forgalom volt.
A celebek. Ők az igazán intelligensek. Benne volt a TV-ben...
Szeretlek, de itt Te voltál a sötét paraszt... előzés szabályainak megsértése, közúti veszélyeztetés...
Ha véletlen elsodrod, vagy megijed, elesik és meghal, leültetnek.
Megéri? mért nem vártál 5 mp-et, hogy elhúzzon ?
Qvára nem ismerem Én sem a megyéket. Bár azt pl. hogy a kecskemétes a legnagyobb tudom.
Megjegyzem attól még valaki nem okos, vagy épp művelt, hogy a píí értékét 30 tidesjegyig vágja. Az a tájékozott és művelt ha a magyar közélet jelenlegi szereplőiről ezt-azt tud, és nem kever össze egy 19. századi fizikust egy 16- századi festővel. Ha általános műveltsége van a mai világhoz, és nem pislog nagyokat ha tudni kell nagyjából hogy működik az indukciós lap, vagy épp tudja, hogy a Klasszicizmus nem egy kűfődi káronkodás, ilyesmi...
Az emberek sajna elég ostobák. Van 1 jó teszt: a legtöbb ember a magyar megyékből, ha 10-et max, azt, hogy hol van, kb 5, azt, hogy melyik a legnagyobb, senki
Próbáljátok ki
megyék
A sakkhoz mindenki ért. Egy csomó ember még hasonlít. Mennyi sötét parasztot látni kinn vazeee.. Durva !
Ma reggel megíjesztettem egy papukát. A kis szakadt swalbe-val dzsanázott kifelé a vásrosból. Se világítás, se kukás mellény. Aszfaltszürkében fekete bukónak csúfolt bilivel a búráján. Na, én meg kamizsont előztem ótóval.
Feltapadtam a kamizson ódalára, osztán pont elfértünk mindhárman. Lehet a papa pelenkát cserélt a köv. saroknál.
Az télleg az. Iszonyú koncentráció kell hozzá. Erre az emberek néhány %-a képes csak, sztem sokkal kevesebben, mint közepesen motorozni.
Én se értem igazán. Nekem is van egy-két cimbora, ha teheti meccsre jár... De állítom ha megkérném sorolja épp kik vannak a SAJÁt (nem az ellenfél!) csapatból páyán nem tudná mind felsorolni, vagy épp ha mutatok neki nagy focista fotókat, felétse ismerné fel. A szotyi, a bíróbuzizás, meg mocskosutézés miatt jár ki. Nem értem minek. Ami meccs érdekel, azt itthon TV-be, vagy ha nagyon olyan egy kocsmába hideg sör mellett kivetítőn sasolom, oszt jóság van...
Igen az nagyon kemény! Ahhoz nagyon sok gógyi kell!
Á, Sanyi. A sakk. Na, az az igazi sport!
Agy helyen...
Nem tűnik nagyon öregnek... agyonverték?

Nyertél egy zöld-fehér kétkazettás hajszárítót.
Aha! De a bringa 1000X jobb a forma 1-nél! Nézd meg pl a Tour De France-ot! Na barátom! Ahhoz kell erőnlét, és állóképesség!
És ilyenkor mit csináltok.
Mentek ti is a temetésre? (Hogy utoljára még pofánvágjad, esetleg telehugyozod az urnát)
Vagy azért van valamiféle kölcsönös tisztelet?