Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.kepesmotor.hu/simso...
És még sokallnak 300000 az ótómé.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ hooligan.
Sziasztok. Mizu. Huligán kollega, vasárnap mit csinálsz?.
A videók sorsát tudja valaki?
A fehérvári videoton új széksora.
Akkor vigyed nekem nincs pénzem rá
ezt már én kinéztem, bocsi
Mit szóljak rákóci túrósból elegük lett és kész.
Sanyi!
Red Baront végül lemondtad?
majd veszek egy olyant is, és odaadom az idomokat
a többi meg megy a múzeumba
Mindent lehet, csak nagyon akarni kell.
végül is átöltözniük nem kell
T-355 világos...
366
369 ? Ami?
Az nékem is teccik.
Nemtom rámegy-e. Én nem értek a lovakho..
Skacok az yzf 1000 nek vagy a 750 nak a seggét csak az idomot lámpával üléssel feltudom dobni az enyémre mert nagyon tetszik az a 2 csíklámpa meg a formája.
Egyébként vajon az ilyenek milyen istenhez imátkoznak? Merthogy nálunk fényes nappal belvárosban ütik el a biciklist úgy, hogy ottmarad, Ő pedig 30 éve egy olyan útszakazon szimózik, ahol a barom állat Fábiások 100-120 között mennek, és ez a jelen kor. 3 éve ez az út volt a legszarabb az egész városban. Akkor 60-nál a nyelved elharaptad. Akkor nem is mentem 120-al. Most motorral a kanyarból kifelé már cibálom, és a köv kanyar előtt 180-ról kezdem a lassulást. Na az még ott egy geci hely. A 1,5 km-es egyenes végén 50-es tábla. Qva éles kanyar. Mivel senkise 50-nel veszi oldalirányba meg van gyűrve az aszfalt. Motorral 40-nél durva má.. Kocsit 2 hetente látni reggel az árokba, mert nemtudják bevenni, asziszik dísz az 50-es tábla.
Megyjegyzem, ha nem pont a kanyar előttig lenne friss az aszfat, hanem a kanyar után fejezték volna be a felújítást a sok paraszt ha csikorgó kerekekkel is, de 90-el is betudná venni. Az az érdekes, hogy a szembejövőnek még senkise pukkant neki eddig.
Sziasztok! Kezdőőődik a második felvonás! Akkor majd este!
Legalább 50 tizedesig tanuld meg lécci...
3,1415926535 8979323846 2643383279 5028841971 6939937510