Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dezső iz me németh ádám dezső
hú iz dezső? húdöfakk íz dezső?
kérdezd dezsőt. megmondja: alap h kettő, aztán késpőbb töltheted rá a 3at, majd még később a 4et. de legjobb a 1-1.5literes hipermarketes félék, ugyanannyi koffein meg taurin van benne.
én nagyon kivagyok ettől a vidéki városban fosik-témától, mert miával ezt nyomtam, sőt néha még most is van cink. GPS-szel (!) is eltéved. és az nem kifogás hogy pest vs vidék, mert a lámpa lámpa, a sáv sáv, aki béna ne vezessen.
Ittam az imént egy energiaitalt, de nem sokat cseszett. Még tán álmosabb vagyok mint voltam.
na még egyszer végigolvasom a jegyzetet, oszt reggel megyek vizsgázni. Mondtam Kingának Ő vezet, így addig tudok olvasni. Téényleg. Mikor a tali volt hazafelé Ő vezetett mert még ittas voltam. Először jajj, jajj Kecskemét.. nagy város, nem ismerem... Semmi gond nem volt. Utána jaj, jaj országút... azzal se volt gond, utána jaj jajj 4-es út, nagy forgalom sok hülye autós. Na a sok hülye autós megvolt. Kinga vezetett. Úgy előzgetett mint őrült. Tetszett neki, hogy mindenkit ott hagyhat. A szolnokhoz közeli szakaszokon egyes helyeken kilómétereken át 2 sáv halad. Volt hogy 150-160-al mentünk. Kisújszállástól átvettem mert elfáradt a drága.
Sniper Ghost warrior. már lejött. Amint lesz időm írom kifelé dual lemezre, oszt be a boxba.
jónak tűnik.
Gratulálok neki.
Honnan szedted le?
Na jó éjszakát megyek szuszókálok holnap forgatunk megint.
most adtak ki 1 q jó fps-t lopakodós sniperes durva nagyon most raktam fel a gépre.
http://pc.ign.com/articles/107...
Kifizetni is neked kell?

Hát nem is tudom mit mondjak, nálunk ez nem így megy.
Hogy finoman fogalmazzak: miért nem beszéled le róla?
Nem egyszerű eset!
És még talált egy KURVA NAGY szekrényt, kérdi: nem vesszük e meg azt is? mondom: NEM!
Faszom.. 10órát álltam, erre hazafelé megyek, hív a lány, hogy kinézett egy amúgy szerintem szar kanapé-ágyat. úgyh bejöttem ikea, el ő kocsijával enyémér, onnan ide, most várom hogy kihozza azt a gecit. meghalok olyan fáradt vagyok, most még legózhatom be a fiatba, és cipelhetem föl. :( nagyon kivagyok.
Nem adom el nem azért szenvedek vele hogy eladjam csak most mérges vagyok rá és hátha meghallotta hogy el akarom adni és megadja magát de úgy látom átlát a szitán.
Becézgetem babusgatom de a jó q anyjáért se megy vissza hogy a fradi jutna az nb2 be vissza.
ne aprózd el
Ez az Sanyi, adjad a kopasznak!
Ezt meg a hisztiért!
Na ne VAZZE! Már megint a hiszti! Ne add már el azt a szerencsétlen gépet b@zdmeg! 1000X megbánnád! Hidd el amit helyette kapsz,kapnál az különb lesz? Hát a nagy SZART! Lehet még szarabbat fogsz ki, ráadásul még kissebb is lesz. Na most kell ez NEKED? Hát persze hogy nem!