De pöcs vagy. akkor a forma-1 be a Buton, a moto gp be minek mennek a PL Rossinál rosszabbak Toth Imi rá a példa sok pénz ment el rá és nem csinált semmit. minek eszel úgyis kiszarod.
A megfejtés: szarság egyszerűen nem értem mit szeretsz ennyire abban, hogy 10-en akárhány ember rugdos egy téglalap alakú pályán egy labdát, ami ha nagyon közel kerül valamelyik rövidebb oldalhoz akkor 35324543253452352345745745 ember elkezd ordítani...a VB persze más, régen Én is nézegettem...
Ott van a Forma 1. Na az sport. Bármelyik pillanatban meghalhatnak ami azért nem egy olyan kis apróság, 2 órán keresztül folyamatosan több G-s hatásnak vannak kitéve a pilóták, 200 feletti átlagtempó...a foci is igényel bizonyosfokú erőnlétet, azt elismerem, hogy másfél órán keresztül futkosni se egyszerű, de azért a Forma 1 megint csak kicsit durvább. Tehát egyértelmű, hogy a Forma 1-et kéne imádnom és nem a focit!
Akkor te voltál aki felhívta unokaöcsémet a hirdetésbe lévő telszámon..
Úgy van ahogy a kollégák írják. Az olajhűtő alatt keresd valahol...
Ő meg hív engem mert qvára segítőkész. Remélem visszahívtad ha már egyszer neki is elmagyaráztam, és 15 percet beszéltünk !
Persze rég beszéltem Krisztával, jól esett hallani felőlük. Mondtam is neki vége a vizsgáknak hétfőn, oszt azon a hétvégén megyek oszt úgy berugunk, hogy behányunk, oszt úgy behányunk, hogy belefekszünk.
91-ig még ez az olajszűrő volt felszerelve,nekem is ez van,utána már a lecsavarható olajszűrőt alkalmazta Yamaha.A csavarfej 12-es csupán,könnyen szétmállik,dugókulcs,vagy erős csillagkulcs oldja csak!Én is munkahelyről vittem Crova kulcsot,mert a Tesco gazdaságos villáskulcsnak lazán letört a foga!
Akkor lassan a gumát is átdobhatnád...bár Bagoly kollega nagyon nem ír, lehet Kawaszati lesz megint a dologból.. a píz megvan, csak arra várok, hogy történjen valami. Töki nincs futód véletlenül? El kéne vitetni a mocct.
Ott van a Forma 1. Na az sport. Bármelyik pillanatban meghalhatnak ami azért nem egy olyan kis apróság, 2 órán keresztül folyamatosan több G-s hatásnak vannak kitéve a pilóták, 200 feletti átlagtempó...a foci is igényel bizonyosfokú erőnlétet, azt elismerem, hogy másfél órán keresztül futkosni se egyszerű, de azért a Forma 1 megint csak kicsit durvább. Tehát egyértelmű, hogy a Forma 1-et kéne imádnom és nem a focit!
Úgy van ahogy a kollégák írják. Az olajhűtő alatt keresd valahol...
Ő meg hív engem mert qvára segítőkész. Remélem visszahívtad ha már egyszer neki is elmagyaráztam, és 15 percet beszéltünk !
Persze rég beszéltem Krisztával, jól esett hallani felőlük. Mondtam is neki vége a vizsgáknak hétfőn, oszt azon a hétvégén megyek oszt úgy berugunk, hogy behányunk, oszt úgy behányunk, hogy belefekszünk.