Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt hittem az L elég, ez 10-es
Nekem aszem 10 es méretű kell kesztyűből.
Ezt eladom. L-es, és nekem kicsi.
Nem tudom mennyit ér, a ruhámmal együtt hoztam el.
Ha érdekel mondj egy árat amin érdemes elgondolkodnom.
JA azt tuttátok a Bstar termékeket is az Alpinstars gyártja.
Holnap kimegyek az rmc-be Törökbálintra van jó kesztyű olcsón.
http://rmcmotor.hu/
siker fény csillogás. Most rakom majd be a kereket és elvileg meg is van. csak a fránya kormánybefogó miatt megint szétbontani majd az elejét.
No mi van végeztél, vagy felgyújtottad?
Akko mé van minden ótón ch rendszám
Vigyázzatok, a Szlovákoknál már van új trafi.
odaálltam a balos telóhoz most és szépen megkértem fogadja már be a qrva kupakot ha nem kidobom mint macskát kakilni és láss csodát 1 re sikerült feltöltöttem 425 olajjal mert a múltkor csak 375 öt töltöttem véletlenül fasza kemény lett. Most a jobbos telóval szopok arra nem megy a kupak abba csak után töltöttem az oilt.
a MOL-oson nekem is Talma vigyorog...
Talmától persze... úgy hívták az eladót a boltban hogy Talma?
Én azt a teflonos láncspray-t használom amit a Talmától kaptam. Nagyon pöpec!
Igen ugyanis a renault oldaláról lehet letölteni és kinyomtatni a jegyet mivel ingyenes a dolog csak nézőszám miatt kell a jegy meg a tombola miatt.
Ez jó, ennek van kicsi válozata is és árulják az Aradi u.-ban. Arra meg járok néha. Köszi!
baker. Egy qva svájci frank már 210 forint. Már 20-al többet fizetek így is...
Szasztok! Kezdöööödik!
Neked a lóerő az életed.
Munka is szórakozás is...
nyomtattál?
Ezt én is tervezem...
Igen megvoltak. Délelőtt 4 kanyar van, délután 5 kör. Hááát péntek lévén,délután nem lesz egyszerű. Az emberek arcát pedig akkor veszem majd fel,amikor megyek a garázsba üres busszal,a tömeggel teli megálló mellett. És persze ehhez jár egy széles mosoly is.
Én ezt használom, igaz erre is amit Sanyi írt, letámasztás előtt, meleg láncra kell tolni, és akkor nem igazán hajigálja le