Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bazeg, png-t nem ad be, de az van vágva csak ebből:
Köszi,talán Mlas-nak van még a padláson,vagy a tyúkólban kidobva,bízom benne!
bazz tegnap adtam el 1 p3 ast fél konfigo ram proc alaplap 3ft ért.
Az nincs sajnos.
Van két döglött asrock dualsata2-es alaplapom, ezekből talán össze lehet hegeszteni egy jó, meg ezekhez van két 939-es procim.
Jó reggelt,ha már számítógépről van szó,kollégám munkagépe is meghalt tegnap itt a műhelyben,nincs valakinek régebbi Socket 462-es,vagy P3 Tualatin alaplapja? Ezekhez van procim,össze tudnánk hozni,most ketten használunk egy gépet,és így nem az igazi!
Vazze hűvös van nagyon.
Én későn érő típus vagyok, jó ha 10 éve van gépem.
Szóval azokból az időkből én kimaradtam.
Este hülyeséget mondtam az alaplap vásárlással kapcsolatban.
Amit én árulok számodra visszalépés, de lehet elég lenne csak procit cserélned.
Reggelt mindenkinek ja kezdődik.
Jó reggelt hétalvók! Kezdődik a tánc!
kockák
Na visszaolvastalak benneteket, gyerekem ma töltötte a 3-at, örült mint állat, apu is sörözgetett, tehát jóccakát.

( a számítógépekhez meg rohadtul nem értek, ugyanez krumpliföldes példával nem megy, már csak hogy értsem)
Na jó éjt kiosztottam cyndinek 3 5* a vidire.
Én a 90-es években jáccottam ilyesmit (persze az akkori technikákkal) Azóta beleuntam, lévén ez volt a munkám is, és olyan hobby nem az igazi, amit nappal is csinál az ember főműsoridőben .
Jól el lehet vele baxni az időt (szerelgetés, cserebere, állítgatás, tesztelés) de nem olcsó hobby a számtech eszközök baromira vesztik az árukat.
Amikor a 486DX2/66 proci volt a király (akkoriban havi minimálbér volt az ára) akkor ment nekem 80 MHz-en, aktív Peltier hűtéssel.. a 32 MB RAM-omnak csodájára jártak (az átlag 2-4 MB volt, nagy gépekben 16MB)
Rég volt - de akkor nem motoroztam
tettem fel videót
Ezt lessed akkor, és csak fórumozok!
Jók lettek a képek, de ha nem melóztam volna épp, akkor felidomozom gyorsba és akkor még jobbakat kattintottál volna. No majd most az okosok megmondják miért magasabb az enyémen a kormány is meg úgy minden az elején, ha elvben ugyanaz a 2 motor...
Az 1200-es Bandit!

Suzuki Bandit 1200 GSF