Jó reggelt,ha már számítógépről van szó,kollégám munkagépe is meghalt tegnap itt a műhelyben,nincs valakinek régebbi Socket 462-es,vagy P3 Tualatin alaplapja? Ezekhez van procim,össze tudnánk hozni,most ketten használunk egy gépet,és így nem az igazi!
Én a 90-es években jáccottam ilyesmit (persze az akkori technikákkal) Azóta beleuntam, lévén ez volt a munkám is, és olyan hobby nem az igazi, amit nappal is csinál az ember főműsoridőben .
Jól el lehet vele baxni az időt (szerelgetés, cserebere, állítgatás, tesztelés) de nem olcsó hobby a számtech eszközök baromira vesztik az árukat.
Amikor a 486DX2/66 proci volt a király (akkoriban havi minimálbér volt az ára) akkor ment nekem 80 MHz-en, aktív Peltier hűtéssel.. a 32 MB RAM-omnak csodájára jártak (az átlag 2-4 MB volt, nagy gépekben 16MB)
Rég volt - de akkor nem motoroztam
Jók lettek a képek, de ha nem melóztam volna épp, akkor felidomozom gyorsba és akkor még jobbakat kattintottál volna. No majd most az okosok megmondják miért magasabb az enyémen a kormány is meg úgy minden az elején, ha elvben ugyanaz a 2 motor...
Van két döglött asrock dualsata2-es alaplapom, ezekből talán össze lehet hegeszteni egy jó, meg ezekhez van két 939-es procim.
Szóval azokból az időkből én kimaradtam.
Amit én árulok számodra visszalépés, de lehet elég lenne csak procit cserélned.
( a számítógépekhez meg rohadtul nem értek, ugyanez krumpliföldes példával nem megy, már csak hogy értsem)
Jól el lehet vele baxni az időt (szerelgetés, cserebere, állítgatás, tesztelés) de nem olcsó hobby a számtech eszközök baromira vesztik az árukat.
Amikor a 486DX2/66 proci volt a király (akkoriban havi minimálbér volt az ára) akkor ment nekem 80 MHz-en, aktív Peltier hűtéssel.. a 32 MB RAM-omnak csodájára jártak (az átlag 2-4 MB volt, nagy gépekben 16MB)
Rég volt - de akkor nem motoroztam
Suzuki Bandit 1200 GSF