Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igen hogy is nézhetne ki mellette 30 nak mikor maximum 23 éves lehet mivel 87 es kiadás volt az első amit gyártottak. Ja ti nem a motorról beszéltek. . . .
Muszáj, különben hogy horkolok nektek? És még a pávát is meg kéne venni.
De azok még jók lehetnek? Ha hülyeségeket írok bocsi, nem értek hozzá,csak szurkolok Nektek!
És ha jön még egy nagy eső, én is követem őket a föld alá.
Hááát! Ez nem valami jó hír rám nézve,de megmondom, bizti tetszeni fog Neki!
Úszni most is úszunk, csak nem meg. De a sütőtök már a fölben van, hétfőn követi a káposzta.
Baker Sanya !
Eskü nem néz ki 30-nál többnek !
Ez igen!
Vín szar vagy mellette. Már bocs.
! De van bringám is lányok!
Sajnálom,azt hittem megúsztátok.
Megbeszéljük.
42 De csak halkan mondom!
Sanyi felesége fiatal !
Há úgy csajozik a srác:
Szasz kiscsaj figyu... 300 lovas verdám van. Kék, és nagyon sokan beférnek...
ŰŰŰűűűű limó?
Nem, csuklós busz.
Nekünk semmi, apósnak maradt.
Ja és csináltam lottót ha ma nyerek akkor mindenki kap 1 yamahát amilyet akar. Vagy restauráltatjuk a régi vasakat és azzal csapunk 1 jó nagy buli fél európán. adam-ot kihagyjuk az már volt idén görögbe .
Ja és szét kell szednem a telót megint . mert amit vettem szimeringet a katalógusból kinézett méret és ami benne volt azt is vittem mintának és azon volt méretszámok szerint vettem 1 athenát és mikor be akartam rakni akkor nem az a szenvedős alig akarok bemenni a helyemre élmény fogadott hanem finoman könnyen becuppanós na ez idegesít 1 cseppet engem mert mi van ha mellette elenged. Most már csak a yamahától vásárolok elegem van a sok bizbasz kis boltból.
Az asszony mi?
Te kis hamis.
Jó.
Sanyi! Az asszony kérdezi hogy hány éves a feleséged?
JA és a Holland vizikrumli az igen nagyon finom. Ja biztos a Zsóti is azt termesztett.
A víz ellenére sok krumpli lett? Megúszta?
Ja és elírtam mert 2 sajtos gyrost ettem ja és láttam 20m hosszú 4 tengelyes hummer limót is ja és felhős az ég és nem süt a nap ja és nem mentem ki az rmc be mert nem.
Ja ettem 1 jó kis sajtos gyrost és 1 dob zserbós carte'dort csak hogy tudjátok. ja és vettem lánc sprét is meg 20db sarut a kábelekhez meg 3db bkv jegyet és 2 volánt meg a keresztfiaimnak ágyneműt és 30dk csokisnápolyit.
Valaki majd adogatna nekem a hátsó himbáról méreteket mert a héten szétszedem és megfigyelem melyikkel van a bibi. ja elhoztam a kis hondám dobját otthonról a kawa nem jó mert balos dob.