Hát igen hogy is nézhetne ki mellette 30 nak mikor maximum 23 éves lehet mivel 87 es kiadás volt az első amit gyártottak. Ja ti nem a motorról beszéltek. . . .
Sanyi felesége fiatal !
Há úgy csajozik a srác:
Szasz kiscsaj figyu... 300 lovas verdám van. Kék, és nagyon sokan beférnek...
ŰŰŰűűűű limó?
Nem, csuklós busz.
Ja és csináltam lottót ha ma nyerek akkor mindenki kap 1 yamahát amilyet akar. Vagy restauráltatjuk a régi vasakat és azzal csapunk 1 jó nagy buli fél európán. adam-ot kihagyjuk az már volt idén görögbe .
Ja és szét kell szednem a telót megint . mert amit vettem szimeringet a katalógusból kinézett méret és ami benne volt azt is vittem mintának és azon volt méretszámok szerint vettem 1 athenát és mikor be akartam rakni akkor nem az a szenvedős alig akarok bemenni a helyemre élmény fogadott hanem finoman könnyen becuppanós na ez idegesít 1 cseppet engem mert mi van ha mellette elenged. Most már csak a yamahától vásárolok elegem van a sok bizbasz kis boltból.
Ja és elírtam mert 2 sajtos gyrost ettem ja és láttam 20m hosszú 4 tengelyes hummer limót is ja és felhős az ég és nem süt a nap ja és nem mentem ki az rmc be mert nem.
Ja ettem 1 jó kis sajtos gyrost és 1 dob zserbós carte'dort csak hogy tudjátok. ja és vettem lánc sprét is meg 20db sarut a kábelekhez meg 3db bkv jegyet és 2 volánt meg a keresztfiaimnak ágyneműt és 30dk csokisnápolyit.
Valaki majd adogatna nekem a hátsó himbáról méreteket mert a héten szétszedem és megfigyelem melyikkel van a bibi. ja elhoztam a kis hondám dobját otthonról a kawa nem jó mert balos dob.
Eskü nem néz ki 30-nál többnek !
Ez igen!
Vín szar vagy mellette. Már bocs.
Há úgy csajozik a srác:
Szasz kiscsaj figyu... 300 lovas verdám van. Kék, és nagyon sokan beférnek...
ŰŰŰűűűű limó?
Nem, csuklós busz.
Te kis hamis.