Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ráfogjuk hogy csillant az optika azért tünt pirosnak.
Az még határozottan világos zöld volt.
nemhiszem hogy ilyen lett megörökítve.
De, pl amin egy kék FZ rendszáma látszik, meg egy Fabia km órája, az már landolt a postafiókjukba...
Mi ebből a tanúság? Ott kellene tartanod a seggedet ahol a többi FZR-es, mikor röffenés van.
csak azt pl ki lehetne hagyni mikor áthúztunk a lámpán váltáskor.
a sünök nem hiszem hogy értékelnék a "technikai zöld" fogalmát
Ma még csak Hétfő van hol van még a hétvége hát mi lesz velünk vigyijó nékű . . . .
Azt nem írtad hogy ilyen erotikusra sikerült!Jó,akkor majd ha lesz gyorsabb galambpostád!
Értsétek már meg, hogy nekem itthon a mobilnettel a feltöltés nem megy, és mivel ma 2-től és 4-től is 1-1 vizsgám van, NEM FOGOM most feltölteni. Ha kell, lejössz Debrecenbe, feldobom neked egy DVD-re oszt aszt csinálsz amit szeretnél vele.
A hét végére minden videó adat megosztó oldalra. (Pl. data.hu) került majd fel, és le lehet szedni. Onnantól hogy ki mikor hová tölti fel, az egyéni dolog. Ami megjegyzem nem etikus, mert az szerintem csak azokra tartozik akik a videón vannak, és azokra akiknek a videó szereplői megengedik hogy megnézzék. Pl. hogy nézne ki ha Royal Zsolti ivós-hányós-belefekvős kombóját felraknánk a Youtube-ra? Még a végén híres lenne mint Szalacsi....
Küld el nekem mailba freemailon lehet qurva nagy csomagot is küldeni.
MP4-be tömörítsd,az elég ekkora felbontásnak,jobb nem lesz.
akkor hajrá tőtikézzed csak felfele. mert
Gyula, Te majd megkapod a linket, otthon magadnak konvertálgatsz oszt feltöltöd ha szeretnéd. Én hótziher hogy nem fogok vele kinlódni.
Ezerféleképp konvertálni, hogy emberi minőség maradjon az amúgyis fos videjó, de ne legyen 200 mega... A fenn lévő videók jónagy %-a ezért szar, mert előtte tömöríteni vagyunk kénytelenek. Az én kis szar fényképezőm is 640X480-ba, tehát VGA felbontásban videóz. Egész nézhető. A többiek a videók egy részét látták szombat este, mert vittem a lapost.
jaja tedd fel elhajtom őket a picsába a sok hiteles motorost, ezek legalább ki vannak fizetve. Akkor a youtubra tedd fel és onnan mi meg tudjuk nézni letölteni és nem fikáznak mások.
Te majd szépen letőtikézed a linkről amit adok, oszt szépen kicsomagolod a 100 mb-os darabokból. Oszt otthon élvezkedel rája, és vered a fejed a falba, hogy mekkora idióta voltál amér távol maradtál. Megjegyzem motor nélkül is Qva jó volt, éshát semmiről sem maradtál volna le, mert a hátsó ülés végig üres volt. Habár mikor kajáltunk, volt hátul vagy 20 bukó, de az más kérdés. Húzgáltam vóna a segged a sok 2 kerekű után...
Tedd csak fel,majd mi dicsérjük eleget,ha meg valaki reklamál,majd Ultras lerendezi!
Azon röhögök amit írtál. Láttam volna lelki szemeim előtt a kommenteket: - Vegyetek motort - Sok öregvas, semmiresejó - Ez nem ide tartozik mert nem 2000+-os motoroknak húztok nyélgázt...stb. engem speckó érdekelne és nem mindenkinek van 100.000-ftja HD kamerára..
Na most meg mit fetrengsz a röhögéstől?
A sok "hallgassátok mi csörög" videóddal téged is elhajttak már egyszer-kétszer a halál f@szára.
Vagy tévedek?
Csináltam.
Majd egybe valahová minden felkerül. Ide nem töltök fel. Mindent fikáznak, és hát ez amúgyis csak azoknak élmény, akik ott voltak, vagy szerettek volna ott lenni.
Kapnám a szar minőség. Öreg fos motorok, milyen gané zene, mért ilyen rövid, stb.stb írásokat. Nekem az nem kell.
NA itt dél óta szakad a rain
Csinált valaki videót a szombati vonulásunkról?H a igen tegye fel ide a sportmotor videó oldalra!
Vazze,1.20-nál az a kövér rendőr,hát nem egy toborzó reklám!
Én bithorlon voltam és most nincs semmim volt rajta 5terra feltöltés és 500g letöltésem a kurva életbe mocskos sünök. A.C.A.B.
http://youtu.be/7hXAA3ZRDU4
az enyém is megy
nekem megy a Bithumen. A többi (ncore, 1st) nem