Amióta először szó volt róla azóta vártam ezt a talit...minden pénzemet erre a szarra költöttem, hogy ott lehessek...kicsit már feladtam...de ezt nem veszem magamra, nem ingem..
mennyi puhapöcs, mondogatjátok, hogy milyen jó lenne talizni, aztán mikor ott az idő, akkor dolgozok/nemengedafőnökel/fájahasam/esikazeső/nincsműszakim*
Ezek a xarok statisztikai elemzéseken alapulnak, úgyhogy ettől lehet akármilyen idő.
Ami pontos, ahhoz a paraszt nem fér hozzá (katonai, repülési) másrészt az is csak 1-2 nappal előre jó, a hosszabb ott is becslés.
Windguru pontosabb, de ott csak holnap lesz fent a szombat. Az jósol megyére-órára.
Különben meg lexarom, ha esik reggel, később mék, ha meg később esik, már ott leszek mindig megázok nagyobb túrán, megxoktam.
Igen csak irreálisnak látom, hogy 5 nap alatt megcsinálódik a karbi, kerülnek rá új kerekek, ja meg egy vizsga A pénz még csak csak meglenne valahogy, de az idő az tutkó nem...mellesleg dógozom aznap is.Sajnos ez a hajó már messze jár! De minden nap imádkozom a jó időért Nektek!
Szerintem necces a jó idő időkép.hu
Remélem én is hogy nem fog esni, mert nem hiszem hogy akkor elindulok.
Sajnos van egy rossz érzésem a motorozással kapcsolatban.
Pár éve volt egy bél műtétem, és úgy tűnik a rázkódást elég szarul viselem. A tegnapi túra után is fájt a "varrás" mögött a pocakom.
Még az is lehet hogy igencsak minimálisra kell redukálnom a dolgot.
Ha tucc erre járni (Szentes), ráakaszthassuk fél órára a gépet.
Oszt vagy jó lesz, vagy nem, nem veszthecc semmit.
Különben szulfátosnak tűnik, mert magátú lemerül. Esélyes, hogy megjavul.
fogalmam sincs mi lett vele.egy evvel ezelott egyszer lemerult.akkor feltoltottem,es egesz pentekig semm ibaj nem volt vele.most a nagy melegben penteken megint koppra lemerult.estere feltoltottem,2 napig semmi gond,aztan ma reggel bementem melozni,8 ora mulva meg mar nem ment megint.szoval 2 nap alatt csontra lemerult.az auto 0,3A-t vesz fel alaphangon(riaszto),szoval nem az volt a ludas. most nezem,legolcsobb akksi 10.000Ft. pont az a penz,amit a talira felretettem.
Nincs semmi baj csak kíváncsi voltam a reakciókra. Nincs időm kiszedni azt az 1 db qurva teleszkópót és addig ábrus levágja a tökömet és azzal kerget végig a fél világon a fejemet ütve . Megvan a szimering és megvan a km spirál is. A jó kis fasza Nagymező utcai MZ boltba vettem a 2 őt potom 5400ft ért kell 1 kormány csapágy is majd.
Mert ezzel mi bajod van azonkívül, hogy amikor át írathattad volna eltökörészted, most meg nincs rá zsé?
Ha először a papírmunkát csinálod meg, akkor mostanra apránként a gép is készen lenne.
No, kimondtam.
Már rég le akartalak baszni miatta.
peace
1 szer volt h az ólom közzül leeső töltelék csinált zázlatot az alján
leöntöttem a savat,a trutyit slaggal fejjel lefele kimostam,száritottam,vissza a savat
és utánna még 1 darabig elhúzta
Ja, és úgy műx, hogy kb 150A-es impulzussal tölt, 100Hertzen, kb 5% kitöltési tényezőn. Ettől a szulfátréteg leválik, letöredezik. Utána öblítés, tiszta sav + viz, és kész.
* kívánt rész aláhúzandó
Ami pontos, ahhoz a paraszt nem fér hozzá (katonai, repülési) másrészt az is csak 1-2 nappal előre jó, a hosszabb ott is becslés.
Windguru pontosabb, de ott csak holnap lesz fent a szombat. Az jósol megyére-órára.
Különben meg lexarom, ha esik reggel, később mék, ha meg később esik, már ott leszek mindig megázok nagyobb túrán, megxoktam.
időkép.hu
Remélem én is hogy nem fog esni, mert nem hiszem hogy akkor elindulok.
Sajnos van egy rossz érzésem a motorozással kapcsolatban.
Pár éve volt egy bél műtétem, és úgy tűnik a rázkódást elég szarul viselem. A tegnapi túra után is fájt a "varrás" mögött a pocakom.
Még az is lehet hogy igencsak minimálisra kell redukálnom a dolgot.
Oszt vagy jó lesz, vagy nem, nem veszthecc semmit.
Különben szulfátosnak tűnik, mert magátú lemerül. Esélyes, hogy megjavul.
Ha először a papírmunkát csinálod meg, akkor mostanra apránként a gép is készen lenne.
No, kimondtam.
Már rég le akartalak baszni miatta.
peace
de nyomjad csak, legalább lesz léd a talira
leöntöttem a savat,a trutyit slaggal fejjel lefele kimostam,száritottam,vissza a savat
és utánna még 1 darabig elhúzta