Nekem van, de saját készítésű, nem hordozható (nagy, és mindenféle szerkezetek állnak ki belőle, meg most beteg is kicsit, mert véletlen rámentem autóval )
Mi baja az akkunak, mert ez sajna mindenre nem jó. Az elszulfátosodott, gyorsan lemerülő akksit lehet vele megreparálni, de csodát nem tesz, max. 1 évvel kitolja a vásárlást. Volt akku, amit ősszel már ki akartak dobni, aztán vitte egész télen, másik meg nem lett jó, nem vette a töltést kezelés után se.
sokan felkéreszkedtek már,köztük nagyszájú faszok is,akik utánna remegő lábakkal szálltak le és az utat majdhogynem végigvisították (nekik azé is húzom,semmi szokatás )
nemrég olyan sötét lett,hogy már majdnem felkapcsolták az utcai világítást
5 perc alatt olyan vihar jött fel h ritkán látni ilyet
kapásból odalett a net telefonokon nem volt térerő
azt hidtem világvége van
már elmúlt most meg a tűzoltók és a mentők visítanak
ULTRAS :
Szopáás. Rotger Hauer hívott hogy menjek közös fotóra mert megy el és lett volna lehetőség de csurom víz voltam a zápor után és úgy nem volt pofám odamenni.
Tegnap elvittem az asszonyt egy körre! (motorral! ) Egyszer hasba vágott, egyszer meg fejbe, még jó hogy kötelező a sisak. Előre bocsátom nem mentem gyorsan, és viszonylag egyenes pályán.
Ma is megbizonyosodtam hogy tök jó fej a feleségem.
Kérdezem tőle hogy mit szólna egy motorostúrához,most lenne lehetőség augusztusban 14 nap alatt keresztülmotorozni a 66-os úton Amerikát Harley-val. link
Erre visszakérdez hogy:jó,de augusztusban mikor? (2,5M Ft)
Itt meg esk, hajnalban villámlott (ahogy a lányom monja: borongott ) Nem baj, esse ki magát, oszt' 7végére kussoljon
Smkp ügyben kösz az ötleteket,vízpumpa forog, és pár napja még eleget hajtott, akkor most is eleget kéne neki... Zsótinak a tippje bejöhet, elég kopottas a motor, bár most kapott dugót-gyűrűt, ereje van.
Lehet, mekkérdem a szerelős topicban is, hátha valaki járt már így.
Mi baja az akkunak, mert ez sajna mindenre nem jó. Az elszulfátosodott, gyorsan lemerülő akksit lehet vele megreparálni, de csodát nem tesz, max. 1 évvel kitolja a vásárlást. Volt akku, amit ősszel már ki akartak dobni, aztán vitte egész télen, másik meg nem lett jó, nem vette a töltést kezelés után se.