Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem van, de saját készítésű, nem hordozható (nagy, és mindenféle szerkezetek állnak ki belőle, meg most beteg is kicsit, mert véletlen rámentem autóval )
Mi baja az akkunak, mert ez sajna mindenre nem jó. Az elszulfátosodott, gyorsan lemerülő akksit lehet vele megreparálni, de csodát nem tesz, max. 1 évvel kitolja a vásárlást. Volt akku, amit ősszel már ki akartak dobni, aztán vitte egész télen, másik meg nem lett jó, nem vette a töltést kezelés után se.
kipurcant az autoakksim. kinek van ilyen felujitoja v mi a tokom?es hogyan mukodik? most nincs kedvem ujat venni,mert akkor ugrott a talalkozo
csak tudta hogy lehet leszabályozni
Megint a gázbovdennel szopok,csak most a másik végével,elfogyott a 5 ös csövem amit telelocsolok cinkkel
minek van ilyen csöve?hol nézzem meg?
sokan felkéreszkedtek már,köztük nagyszájú faszok is,akik utánna remegő lábakkal szálltak le és az utat majdhogynem végigvisították (nekik azé is húzom,semmi szokatás )
nemrég olyan sötét lett,hogy már majdnem felkapcsolták az utcai világítást
5 perc alatt olyan vihar jött fel h ritkán látni ilyet
kapásból odalett a net telefonokon nem volt térerő
azt hidtem világvége van
már elmúlt most meg a tűzoltók és a mentők visítanak
ULTRAS :
Jól eldumálok magammal. Megyek geotextilt teríteni.
Tök véletlenül láttam meg hogy Ridingsoul fórumtárs vásárolt egy Hayabusát.
És nem is mondta. Szerény srác.
Egyébként ez valamelyik díszlettologató haverod?
Basszus kiket ültetsz Te fel magad mögé? (én csak (jó) csajokat engedek fel a hátsó ülésre és nem ülök fel csak (jó) csaj mögé)
Bennem viszont az árat látva megfogalmazódik a kérdés:ér ez annyit mint egy FZR 1000?
Most ha nem lennék úriember,mondanák rád valami találót.
Olyan mad max hangulatom lett ennek láttán.
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
Mondtam én hogy nem stimmel veled valami giduska.
Szopáás. Rotger Hauer hívott hogy menjek közös fotóra mert megy el és lett volna lehetőség de csurom víz voltam a zápor után és úgy nem volt pofám odamenni.
Nekem a golyszlira markolt egyszer ijedtében
/sajnos ez 1 pasas volt /
Az én párommal is koppant már egyszer-kétszer a sisak,azóta is morog ha erősebben fékezek,pedig csak akkor szoktam ha muszáj.
Tegnap elvittem az asszonyt egy körre! (motorral! ) Egyszer hasba vágott, egyszer meg fejbe, még jó hogy kötelező a sisak. Előre bocsátom nem mentem gyorsan, és viszonylag egyenes pályán.
Ma is megbizonyosodtam hogy tök jó fej a feleségem.
Kérdezem tőle hogy mit szólna egy motorostúrához,most lenne lehetőség augusztusban 14 nap alatt keresztülmotorozni a 66-os úton Amerikát Harley-val. link
Erre visszakérdez hogy:jó,de augusztusban mikor? (2,5M Ft)
Fénykép a mai újsággal a kezében?
Esetleg olcsóért gyertya valakinek?
http://speedin.hu/webshop/inde...
sok minden lehet. repedt hengerfej,hengerfej tomites atereszt,nem elegendo nyomas, stb
Itt az indián hajtó sorozatgyilkoló öregúr.
Reggelit.

Itt meg esk, hajnalban villámlott (ahogy a lányom monja: borongott ) Nem baj, esse ki magát, oszt' 7végére kussoljon

Smkp ügyben kösz az ötleteket,vízpumpa forog, és pár napja még eleget hajtott, akkor most is eleget kéne neki... Zsótinak a tippje bejöhet, elég kopottas a motor, bár most kapott dugót-gyűrűt, ereje van.
Lehet, mekkérdem a szerelős topicban is, hátha valaki járt már így.