Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hazaértem.
Kérdés mi látható a képen . Hazafias érzelműeknek könnyű a kérdés. .
Sanyikám legközelebb én is megyek az biztos.
NA látom a duhajkodás kiszedte az emberekből az energiát és most mindenki . Képeket videjókat fel! A videjókat a jútúbra is töltsétek fel hogy le tudjam tölteni onnan. mert tudjátok mi lesz ha nem.
Sziasztok ha van valakinek eladó Yamaha fzr 1000 exup hoz bukógomba olcsón akkor hívjatok fel köszi szépen sziasztok.Tel:06205920530 e-mail: k.miklos@citromail.hu
Legközelebb jössz TE is!
Cső! Most értem haza, és én sem áztam meg. Nálunk süt a nap. Baromi jó volt, jó kis csapat jött össze. Őrülök hogy ott lehettem ,és végre személyesen is megismerhettelek benneteket!
Várakozással ellentétben nekem út közben EGY CSEPP eső sem esett ! (ezt a dózsás vudunak küldöm)
Sőt, kellemes idő volt, nem túl meleg, csak kicsit szeles. Az én fogyim 5,5-re jött ki, ezzel meg vagyok elégedve

Thomas, a király vidiket, képeket tőccsed föl!
Üdv akkor mostmár itt. Aztán el ne tűnj, ha már véletlen ránk találtál!
. ja és
Jó volt nagyon.
Épp elhagytuk Kecskemétet... lassan gurulunk hazafele. Asszony vezet, mert Én még a véralkohol szint kalkulátor szerint ríszeg vagyok.
Vettünk az auchanban ócsó papucsot neki, úgyhogy most vezet.
.ULTRA BRUTÁL . .
Üdv itt is.
rossz képet tettem fel az előbb
Ez volnék én!
Ígértem hogy teszek fel egy két képet.
Sziasztok!
Sikerült regisztrálnom. Szoszo vagyok kecskemétről. Jó volt a buli , csak haza kellett mennem időbe. Várt a család.
igen, rendben... a kormányszitálást teszteltem elég sokat... kedden szétszedem és utánajárok mi okozza...

jók a képek , tuti jó buli lehetett
Azért kösz, megnyugodtam
JA rendben volt minden hazafelé csak az a baj hogy el se tudtam indulni innen. Ja hogy nem is tőlem kérdezted.
Hazafele rendben volt minden?
Miért raktam fel képet ne kérdezzétek nem tudom. .
Hát ez a gépszörnyeteg valami brutális. Nitro meg a tököm tudja mi gyönyörű jobb is hogy nem mentem mert ezt "már kinéztem magamnak de fasza"(szabad fordításba adam cindy után ) és tuti lenyúlom. .
Hazaértünk mi is, amikor elindultunk elkezdett szemerkélni, de utána tiszta volt minden. Remélem holnap jó időtök lesz. Bánom, hogy nem motorral mentünk, no de majd legközelebb Nagyon jó kis buli volt, jó volt megismerni titeket, köszönet Zsoltinak a szervezésért!