Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy esőruha 3e Ft. Egyébként hallottam hogy volt ahol esett de errefelé napok óta meg lehet dögleni a melegtől,eső még a környéken sem volt. (jelenleg 27 'C van és éget a nap)
Most megyek és mobilizálok pár tonna murvát.
Eldől majd...valszeg dolgozom...
NAAA?
Szasztok!

Remélem nem fog esni. Eljöttem Debrecenből, oszt lehullott az ég. Ide meg eljöttem pólóba, oszt fázok. Ciki.
Royal te rendelj jó időt hétvégére. Előre is mindenkitől elnzést kérek, de mivel eső cuccunk nincs(mert ugye nem egyedül megyek), az előző nap esti időjárás jelentés alapján fogom eldönteni, hogy 4 kerék, vagy 2....
Végülis szerintem az ember a fontosabb most. haccázas FZR-t meg mindenki látott. Aki nem annak küldök fotót.
De persze az elsődleges cég a motorral menés...
Nem szeretek segget csinálni a számból. (meg szükség is van rá sajnos)
Az még belefér, csak faszányos legyen a cucc.
Akkor mégse vigyem a féktárcsát?
Majd megbeszéljük.
Most nincs másikra pénzem.
De én is hülyeséget mondtam, mert a rugó előfeszítésen lazítottam. A kutyacsontok eredetiek maradtak.
ja akksitémák mindig akkor jönnek mikoör geccire fáj
szóval ki akar spoórolni és velem jönni kocsival? gyertek buzik, ne szopassatok, nekem is úgy érné csak meg. vagy menjünk vonattal aki trében van nekem mindkettő játszik.
Nem lejjebb kell engedni hanem puhább rugóstagra van szükség. (nekem most olyan lett mint a puhán ringatózó luxusautó a trabant laprugó után)
Ez már a modosított, lejjebb nem aklartam, mert így is kicsit ül a segge. De majd az új féktárcsa szerelésénél megint megnézem.
merre voltatok?
Jó reggelt megint 1 munkanap.
Akkor módosítani kell a rugózáson.
20 éve húzom a gázt mindenféle motoron. Estem sokszor,megáztam számtalanszor
Télen (is) évekig rendszeresen MZ-vel jártam dolgozni minden nap,még akkor is ha bokáig érő hó volt az úton,a benzinkútnál amíg meg nem szoktak,rendszeresen hülyének néztek. Ha valaki koccintani akar,velem megteheti,még ha hóakadály lesz az 52-esen akkor is.
Még a végén annyian se leszünk,hogy koccintani tudjunk! Adam, ez jó ötlet,szedd össze a ló nélküli huszárokat,nehogy megromoljon a sör!
írtam e-mailedre
küldj egy telszámot, mert nem egyszerű dolgot kérsz elég sűrű a dobozos kocsi menetrendje. Mondjuk név, cím, telszám és mikor lehet felvenni infót írj legalább az adatlapi címre
Mikor tudnátok elvinni a frézit?
Mivel én sem állok túl jól pénzileg, menjünk pestről a kocsimmal többen együtt.
nincs is agyad
Haverom mondta egyszer, amikor elindultunk motorral és elkezdett esni az eső.
Mondom neki: -esik az eső.
Erre Ő: -és akkor mivan? az csak víz.
Ja, bocs
Szasztok. Nekem sajna időm most van, csak zsé nincs. De akkor is ott leszek.Majdnem felével már találkoztam a csapatnak, a másik felére is kíváncsi vagyok. És csajok ne ríjjatok, ha esik is, én még motorost nem láttam elolvadni. De ha most nem volna időm, akkor volna pénzem, akkor is megoldanám. .
Az "amúgy is tudom hogy nem leszek ott,de jó beszélni róla" csillaggal jelölt aláhúzandó részt kihagytad
van valami abban ,hogy a végén majdnem senki nem marad aki oda ér