Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként még meggyógyulhat jövő szombatig, nem?
Sanyikám 4 éve pedálozok annyit tekertem nála megnyertem volna a GIROT 4x. Kb 2 éve alig talizok vele mert ő pesten van én meg itt a picsába.
Esetleg mondtad már neki Te nagy mamlasz? Hmm?
Akarom mondani, akkor húzzál bele!
Húúúú!
Nem a barátnőm hanem a haverom. . Pedig nagyon .
Minden.
6 csajszi körül lesz, meg a táncoslányok.
Állítólag Cindy hozza az Urát
Jobb, ha felkészül sok remek szingli pasi lesz, ideális egyéjszakás kalandra valók
Ja, én is montam a napokban, hogy döglődöm. 39 láz, gyengeség.
Kiderül (valószínű) atipusos tüdőgyula, klímától. Hülye haverral mentem egy 700 km-t, és egész úton nyomatta, nem nagyon éreztem pedig, sőt még a tetőablakkal is huzatolt. Ez volt kedden, péntek estére el is dőltem Most már jobb, de a autóm klimáját még alap fokozaton se bírom még.
A bnőd is biztos ilyesmit kapott, marketekben, kutaknál, stb. soxor túlhűt a sok idióta, és aki bemegy az uccáról a 35 fokból a 18-ba, az meg tüdögyullad azonnal
Én tuti egyedül megyek!
mivammá, nehogymáá cska én vigyem a zasszonyt...
Ugye nem egyedül kell elviselnie minket? Csajokat összeszámolta már v.ki?
Fogd fel a jó oldalát... jöhettek Poti barátoddal vonattal, este alhattok együtt, sírdogálva, hogy milyen xar az élet motor meg nő nélkül, aztán mehet egy kis vígasztalás (brrrr)
Basszus! Nálunk abszolút nem ügy a műszaki! Ha kell bejelentem,kérek időpontot, és biztos hogy sikerül,csak le kell hozni. Nem hiszem el hogy ilyen gáz minden Budapesten! Vagy most mi a gáz?
Na beütött a bibi most beszéltem a csajjal kivel mentem volna, azaz beszéltem volna de nagyon beteg és alig van hangja 40 fokos láza van és nem tudta leadni a beosztását időbe és nem tudta megoldani a jövőhét szombatot így ő nem jön velem, motort se tudtam szerezni a havertól marad a vonat.
paranemnormális
. . . .
Pszt kondás
nem paranormális.
Egyenesen Normálatlan!
JA az ott az ablakon nem 1 paranormális jelenség az én vagyok.
Aszongya a csákó cseréjjünk teccik a motorod adom ez enyimé+ dobok rá 500kilót. Fostam a től mondom van az 135 le és megyen 250 el aszongya nem akko nincs biznic tezsvírem. de szép és jól is megyen csak furcsa ülni rajta mintha béka lennék nem az a nyújtott lábas tutul stílus.