Ábrus,én külön Lada sport gyertyakábel szettet vettem hozzá,mert a jó kis orosz trafó a sima kábelen lazán megrázó élményt keltett bennem! Ez kék szilikonos kábel,50 KV.-ig jó!
Akkor az enyém rendes jószág mert nem ráz meg ha a pipát fogom.(tudja hogy kitől kap enni)
Zsoltié viszont gyilkos. Még a rendszámtartón is ad szikrát ha olyanja van.
Ha elmegy veled akkor ne legyél hülyes, hogy hozzánk hozod..
Vigyed szép nyugis helyre, ahol tudsz neki udvarolni, oszt csak keményen mintha zöld fehéreket ütlegelnél.
Nem erővel úgy... kitartással úgy.
Háát. Ez egy olyan dolognak tűnik amiből csak Te nem jöhetsz ki jól. Nem kellene ezzel a kis porbafingó 28 évemmel tanácsokat osztogatni, de nemigazán tűnik úgy, hogy érdemes várni, és tovább pedálozni.
De nem tudta leadni időbe a munkabeosztását és berakták szombatra és csak vasárnapra kapott szabinapot. De ha lesz augusztusba valami összeröffenés mert szó van róla akkor augusztus 2. felébe szabin van és jön. Ha nem akkor elviszem 1 hosszú hétvégére valahová nyugis szép tájra ahol lehet motorozni fürdeni és nyugiba elleni.
Tudja és van is benne valami (most nem én) . Csak mindig kifog olyan faszkalapokat aki veri leszarja nem szereti elhagyja megcsalja és visszasírja magát. De hát ez csak 1 plátói
Ha elhiszik, szerzek papírt innen a Debreceni KEnézy kórházból. Kicsit furcsa lesz, de...
Ez a Kabát csávó csúnyán elmult 30 a wikipédia szerint...
Ja, hogy bajnok csapatba akar játszani...
Oszt egyébként jó csatér?
(Egyébként csak hogy cukkoljalak kérdeztem. Qvára leszarom a focit)
Zsoltié viszont gyilkos. Még a rendszámtartón is ad szikrát ha olyanja van.
Addigra megörekszik...
Vigyed szép nyugis helyre, ahol tudsz neki udvarolni, oszt csak keményen mintha zöld fehéreket ütlegelnél.
Nem erővel úgy... kitartással úgy.