Az a baj, hogy nincs elég önbizalmad. Ez a xar olyan egyszerű, mint egy faék. Mondogasd, hogy érted, hogy kell működnie, és meg tudod csinálni
Persze az nem árt, ha közben érted is, hogy kell működnie, és meg is tudod csinálni
Nekem sem mondta meg hogy honnan és hogyan szerezte meg a legjobb "emberem" de sokáig tartott. (egyidőben egymásról nem tudva függetlenül dolgoztak a feladaton )
De ne add tovább senkinek! Sok évvel ezelőtt három nőt is "foglalkoztatnom" kellett egyszerre hogy felkutassák és megszerezzék nekem,ezért értékes anyag. Nem hinném hogy meg lehetne találni bárhol,én is heteken át kerestem de nem volt még hasonló sem.
brigiről,michelinről nem tudok semmit.új gumi,nagy márka,végülis gond nem lehet.
pilot sporty-ról mondjuk annyit tudok,hogy szerintem a contigo "ellenfele" mert mintha régen néztem volna.hát nem tudom hova van sorolva,de inkább all-rounder mint sport touring kategória.írtam hogy bemelegítve végülis elég volt,na de ezt minden gumi tudja kb
bt 45-re rákérdeznék másoktól,aztán lehet megpróbálnám
először a mofaker kezdte forgalmazni,így ott kerestem,de strauszéknál már sok gumit vettek a baráti körömben,így megnéztem azt.
strauszgumi.hu
ha itt találsz valamit végül,szólj,lehet van kedvezmény...
(aztán még egy kicsit untatva a többieket:
contigo volt az mz-men régen,újan vettem,bemelegítve elöl lábtartó megvolt itt is,de nem egy puha keverék.
Mt75-tel mentem,illetve nekem volt lasertec,a 2 egymás konkurenciái szerintem,bemelegítve mindegyik jól viselkedett,az mt75 talán jobb,bár ezt nem mondom biztosra,mivel nekem 4 éves lasertecem volt.Egy új könnyen tudhat annyit,passz.Ezek még a kisebb kategóriás gumik,kisebb méretekben.)
Egy új gumma sztem jobb, akármilyen márka (persze azért józan határon belül) mint egy félig lefutott, üvegkeményre öregedett prémium kategóriás.
Meg Te nem 1 szezonra akarod.
Én megvettem a legpuhább sport Michelint előre (használt, occóér), de messze nem olyan, mint egy új (ez asszem 4 éves)
Ha szabad beleugatnom,mindegyik felejtős szerintem.
Inkább nézz heidenaut.
Contitwist ugye supermoto gumi,és emiatt csúszós,bár lehet dönteni lábtartóig,de én majdnem olyan bizonytalannak éreztem mint a kenda-m hátul(kölcsön motoron volt a conti)
mitas...hát azok eleve nem gyártanak normális keveréket,legalábbis én még nem találkoztam velük,kemény mint a kő,nekem nem jött be.heidenau viszont elég jól tapad(a k63-k64-k65ös típ.) csak valamivel hamarabb elfogy mint a nagyobb márkák,de jóval olcsóbb.mostanában kezd közkedvelt lenni,én azt ajánlanám ezek helyett.
Persze az nem árt, ha közben érted is, hogy kell működnie, és meg is tudod csinálni