Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem!
Na kihaltunk megint mint a dinók.
Valaki Győrben hétfőn d.u. nem kóricál?
Ihatnánk egy káféé-t. Menni kő munka ügybe.
mert ha azt mondom, hogy Én inkább Hawai-ra szeretném ha mennénk, és 8 csillagos szállodába akarok lakni?
Persze hogy jó. Van minden oszt csá...
A többi nagy vonalakban ott van az eseménynél. Semmi extra, kivéve hogy összeröffenünk, innen a fórumról.
Időpont nincs, mert ugye elég sok felől jövünk. 9 körül szerintem ott leszünk már egy páran, azután majd látjuk hogy alakul.
Hogyan keressek karbisort? Akárhogy próbálom, nem találok a neten sehol...
okés, de a részletek érdekelnének, hányra legyünk ott, meg ilyesmik:D
Na hát akkor most megint ott tartunk, hogy porfogó lesz....Bagoly elvállalja, de előbb kerítenem kell karbisort meg kuplungkosarat, ja meg egy valag pénzt...hogy a FASZOM, az...
Ez is igaz...ha már viszem valahova...na mindjárt fel is hívom..
Az enyémet is talpra állítottam. De gyufám az van itt meg jó nagy puszta kutya se veszi észre hogy elástuk a motort. Szerszámom ami van az elég volt az 1000 karbipucolásához szétszedéshez telószétkapáshoz stb stb. De mért nem viszed át bagoly úrhoz az tuti 1ből megcsinálná.
Ja meg a 4000ft+áfa óradíj ennyi itt a szerelő.
Olvastad, így jó?
Töki, úgy gondolod, hogy értesz hozzá eléggé, hogy belelessünk? Szerszámod van? Meg ami kell?
Butapest baszdki. Ott minden van mint állat. Minden beszerezhető az atomrakétától a nyelvvizsga papíron át az FZR alkatrészig.
Megkérsz valakit akinek van kocsija vonóhoroggal. futót béreltek. pöcsköszörüt felbasszátok, FzrPuPu-ál kibaszod, elszenvedet a pár ami már kijár, oszt a srác úgyis azért kap pénzt, hogy éjjel nappal fórumozik, meg motort szerel, megnézi a Te vasadat is.
Olvashatad, meglesi neked. Kicsit morcos képe van videón, de megszokás kérdése.
Busz vonat, potyautas Ádáméknál, soroljam.
Mennyen oszt gyere. Én is szívok, valami árulás van az enyémmel is. De nem basztatom, lemegyek, majd ősszel megcsinálom.
Hidegen csak 3 henger megy, meg most az alapjárat, a lefulladástól, feljavult 2000-ig.
Jertek szívesen látunk, csak sátrat hozzatok, mert az alvóhely véges.
Az a jó, hogy nem találok a környéken motorszerelőt...minden van itt, csak motorszerelő nincs...asszem Számomra kimarad mégis csak a találkozó..
Simán ejtőtartályosként talán működhet egy darabig ha elég anyag van benne.
Oszt amikor elfogy a benya ami lefolyik akkor fulladozik a vas.