Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ráadásul nem is egyforma a két pár. Az egyik a vastagabbik régi fajta,a másik a vékonyabbik (újabbik)marha kemény fajta(ez volt az amiben csak egy egész kicsi vibrálás volt de az benne is maradt,nem változott)
A pöri jóóó!De ki csinálja meg?Én a rántottán kívülsemmit!
Jó lesz a szalonna ,kolbi,hagyma,husi is.
Hát épp ez az hogy nem. Bőven volt még rajta és még ennyi szabályozgatás után is épp határon van.
Sajnos vennem kellett tárcsákat.
Gondolom akkor már mérethatár alatt volt, nem?
Pörköltet. Meg sört!
Mivel megszállott FZR-esek nekem természetesen nincs kifogásom.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ sok nőt, meg sört.
Ezek próbálták simán késsel nagyon érintő fogással (egy oldalt órákig) szabályozni,nem lett jó. Aztán nyomatták síkköszörűvel mágnesasztalon többször váltogatva az oldalakat,nem lett jó.
Utána feltették valami olyasmi gépre mint a flexes megoldás de ez sem lett jó.
Az a baj ugyanis hogy mindegyik fajta megmunkálás után rá lett mérve és tökéletesen egyenesen futott.(láttam a mérőórát)
Feltettem,fékeztem vele 5-6 -szor addig jó is volt,aztán a hőtől megint elvetemedett és ütött. Sajnos nekem is be kellett látnom azt amit már az elején jósoltak a mesterek hogy:gyerek hidd el nem lesz jó ,de megpróbáljuk a kedvedért. (ingyen csinálták)
Hozzanak sok sört, meg nőket

Ez kell a Magyarnak!
Olvastátok gondolom, jönnének sx-ék is. Vélemény?
Hozzanak sok sört, meg nőket mi?
Igen, ugyan ez volt a szitu, hogy egy kis 8as mindig maradt benne. É állítólag ezzel a flexes esztergával kijött.
Nekem van ismerősöm itt egy olyan cégnél akik ipari robotok alkatrészeit gyártják. Van mindenféle méregdrága precíziós megmunkáló berendezésük és mindent elkövettek hogy kivegyék belőle az ütést de egyik módszerrel sem lett tökéletes. (rengeteget javult az amelyik nagyon szar volt,a másik épp csak egy kicsit volt rossz)
Mindegyiken érezni fékezésnél hogy egy kicsit vibrál a fékkar.
Azt nem lopkodják el asrácok buliból hazafelé,mert lusták gyalogolni!
Egy ismerős úgy köszörülte fel a féktárcsát, hogy megpörgette esztergán, a szánba meg befogott egy flexet...Állítólag jó lett...
Vizibicigli. Ott a fa alatt...
Elsőből van két pár is de egyik sem lett tökéletes még köszörülés után sem.(sajnos)
Vazze!Odahúz neki alapjáraton és billen a vas!
Lecsúsztam a féktárcsáról... nem baj, veszek újat. Inkább első kellene valami használt, de jó mert abból az új.....ütős.
Az asszony volt 2007-ben BMW talin.
Upsz.
A bicajos reklám után indul.
Majd 19én!
Ezt beszéld meg mlassal
Bocs! Jelenlévőnek!
A BMWsek elég gyökerek,nem? (Tisztelet a kivételnek!)
Francba. Lassú voltam.
Hát autóbmw az nem nagyon.