Lehet Gyulánál van.
Na Gábor tanya találkozás.
Eszmecsere, irány Kecsó, valahol kaja.
Motorozás, utána vacsorának való beszerzése.
Gábor tanya eszem iszom, alvás. Így jó?
Mindenkinek szól.
Utálni fogtok de egyszerűen nem jó. Nem értem...mindenhogy dugtam a bowdeneket, forgattam a szelepet, a csapágyat, a mindent, de egyszerűen nem...valami nem okés még mindig. Feltettem egy utolsó videót, ezen látszik, hogy mi hogyan mozog és mit csinál, a hangja is hallatszik, látszik aminek látszania kell. Kérek mindenkit, hogy írja le mi a nem jó...most elmegyek melózni csövi bácsival, de ha hazaértem akkor nagyon örülnék ha azt olvasnám, hogy jajj hát tudom mi a baj, ezt meg ezt csináld...
Végig gondoltam, minden tudásomat latba vetettem, még anyámat is kihívtam, hátha valami tök egyszerű csak Én nem jövök rá.
Beállítottam úgy, ahogy Bakosi mondta, de úgy se jó...se erő, se fordulatt és a hangja se jó.
ok, de nem tudom mikor lesz nekik
kicsit felbosszantottak mert a Golfhoz a másnapra igért alkatrészre várok egy hete...
az olajra sem tudtak semmit mondani, csak azt, hogy éppen nincs
Na Gábor tanya találkozás.
Eszmecsere, irány Kecsó, valahol kaja.
Motorozás, utána vacsorának való beszerzése.
Gábor tanya eszem iszom, alvás. Így jó?
Mindenkinek szól.
Féktárcsa 1000 hez
Lehet én is kicserélem.
Végig gondoltam, minden tudásomat latba vetettem, még anyámat is kihívtam, hátha valami tök egyszerű csak Én nem jövök rá.
Beállítottam úgy, ahogy Bakosi mondta, de úgy se jó...se erő, se fordulatt és a hangja se jó.
kicsit felbosszantottak mert a Golfhoz a másnapra igért alkatrészre várok egy hete...
az olajra sem tudtak semmit mondani, csak azt, hogy éppen nincs
itt elég sok service és user manual van:
http://www.carlsalter.com/moto...