Alátétet már ezer éve kivettem, pedig nem az volt a gond...mostmár nem is nagyon megy amúgy. Elindul és lefullad amint leesik a fordulat. Gyertyák nedvességét meglesem, de szerintem az van, hogy a kari eldugult valahol...csak erre tudok Én is gondolni.
Te nagydarab ember akitől félek mióta láttam a vidit. Mégis, hogy a véreres faszba vigyem le Hozzád? Ha van valami doboz autód, amit vezet valaki akkor hátra bebasszuk, az icoké...
inditoztasd ugy,h ne induljon be,csak forgasd meg parszor.ha nedves a gyertya,akkor kap benyat.egyertelmuen,amelyik nem nedves az nem kap. de mielott ezt megtenned,kivetted azt az alatet,amit mondtam? minden akkor kezdodott.nezdd meg,h a levegoszuro, a csonkok a helyen vannak-e,v esetleg falsot sziv. az,h az AC nem kerreg,az azt jelenti,h a karbiig eljut a benzin, de ne mfeltetlenul jut el a hengerkig.elkepzelheto az is,h par fuvoka eldugult a karbiban.
osszegezve:
elso korben kivennem az alatetet.
masodikban ellenoriznem a gyertyak nedvesseget,
3-jara megnezenm a legszurok,csonkok helyesseget.
Vagy a motor 125-ös vagy tényleg jól megnőtt futbal huligán ,
Én már nem nagyon szívódok vele a taliig
azt meg már biztos elfelejtette h megígértem neki h elengedem a 60 kilómat
koszos a szűrő az AC elött, eldugult a benzincsap, vagy szarakodik az AC, tele van rittyóval a karburátor, stb......
persze tudom hogy a tankot már kitakarítottad.
No gyertya kicserélve, a gond nem sokat javult - ha javult egyáltalán. Olyan mintha nem kapna elég benzint. De ha nem lenne elég benzin, akkor az AC is kerregne mint a barom. AC nem kerreg semennyire se. Tehát hol akadhat még el a benzin? Vagy mi a következő lehetséges lépés, mit tudok kipróbálni?
Sziasztok!
Eladó lett a motorom. Ha érdekel valakit a laciba45@freemail.hu
beszélhetünk vagy tel:06205596170.
A motorról van fenn egy rövid videó. Ird be a keresőbe
" ezredesem"
Te nagydarab ember akitől félek mióta láttam a vidit. Mégis, hogy a véreres faszba vigyem le Hozzád? Ha van valami doboz autód, amit vezet valaki akkor hátra bebasszuk, az icoké...
osszegezve:
elso korben kivennem az alatetet.
masodikban ellenoriznem a gyertyak nedvesseget,
3-jara megnezenm a legszurok,csonkok helyesseget.
http://youtu.be/GaG36fidm3I
Én már nem nagyon szívódok vele a taliig
azt meg már biztos elfelejtette h megígértem neki h elengedem a 60 kilómat
persze tudom hogy a tankot már kitakarítottad.
És miért voltál olyan dühös mikor leszáltál a gépről?
Eladó lett a motorom. Ha érdekel valakit a laciba45@freemail.hu
beszélhetünk vagy tel:06205596170.
A motorról van fenn egy rövid videó. Ird be a keresőbe
" ezredesem"
na talán ez