Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor 1 pill
regisztráció kell a lejátszáshoz.
FZRPUPU
lássatok csodát
Nincs idő papa nem izélek de sajnos ez van.
Mit izélsz már állandóan! Levizsgáztatod a motort gyorsba, elkéred a főnököd jogsiját, azt csá!
Válaszoltam
Holnap meló, ne feledd! Irtam mailt.
Már csak 10 nap van a találkozóig...
csak a halal biztos.bar szunyogoknal es legyeknel az sem. megveszed,kirpobalod,es akkor latni fogod,h az-e a baj.
Figyi srácok. Azt mondtátok, 3 hengeres...amiatt fulladozik gázadásra a motor? Mert hát remélem! Most megyek gyertyát venni, ha beteszem akkor minden megoldódik, igaZ?
nalam bo 30-cal jobb
reszemrol semmi kofogasom ellene.
vagy csapágyasra hajtod
de nem akarok rémísztgetni, mert még a végén nem adja oda
Vagy az adam cindy kölcsönadja a 250est úgyis kocsival jön be is halnék a szúnyogon.
Havert hívtam van 1 fz400r azt próbálom majd befűzni adja oda.
Már csak motort kéne szereznem vagy bevállaljam a túrát így ahogy van?
Skacok sikerült meg egyezni a főnőkkel. Úgy néz ki minden ok. Csak az utazás még kérdéses hogy megyek vonat vagy motor. De hamar meg lesz a válasz.
A kaja van 16000 melegutalvány(nem buzibáros! ),de más nincs. Ennyi.
Húú! Köszi szépen! Holnap meglátogatom Őket!
Párhuzamosan nem mehet két gyertya,mert a kisebb hézagúnál lesz csak szikra,ha ott átugrik,a másiknál már nem fog.Mindig a kisebb ellenállás felé megy az áram.
Én ezért raktam be minden hengerre külön trafót,így nem ostódik le a feszültség,erős marad a szikra.
Két trafó van ,a szekunder tekercs mindkét vége ki van vezetve,a két szélsőgyertya a bal,a két belső a jobb trafóról kap feszkót,és a testen keresztül záródik az áramkör.Nézz meg egy rajzot,olcsó megoldás,csak könnyen meghibásodik.
Jó reggelt! Te ábrus, szerintem Te Engem bántani akarsz
Okés, akkor nem baszogatom, elhúzok a bótba és veszek 2 gyertyát. De most még akkor CR8E-t veszek, gondolom nem tesz túl jót, ha van benne 3 R-es és 1 nem R-es..
Gyula, sztem pont fordítva, mivel párhuzamosan vannak kötve a gyertyák, ha egy megy, a másik csak szakadt lehet (pipa, zavarszűrő, kábel, vagy érintkezés) Ha zárlatos lenne, azon keresztül testelne a nagyfesz kör, és akkor a másik se szikrázna.