Figyi srácok. Azt mondtátok, 3 hengeres...amiatt fulladozik gázadásra a motor? Mert hát remélem! Most megyek gyertyát venni, ha beteszem akkor minden megoldódik, igaZ?
Párhuzamosan nem mehet két gyertya,mert a kisebb hézagúnál lesz csak szikra,ha ott átugrik,a másiknál már nem fog.Mindig a kisebb ellenállás felé megy az áram.
Két trafó van ,a szekunder tekercs mindkét vége ki van vezetve,a két szélsőgyertya a bal,a két belső a jobb trafóról kap feszkót,és a testen keresztül záródik az áramkör.Nézz meg egy rajzot,olcsó megoldás,csak könnyen meghibásodik.
Jó reggelt! Te ábrus, szerintem Te Engem bántani akarsz
Okés, akkor nem baszogatom, elhúzok a bótba és veszek 2 gyertyát. De most még akkor CR8E-t veszek, gondolom nem tesz túl jót, ha van benne 3 R-es és 1 nem R-es..
Gyula, sztem pont fordítva, mivel párhuzamosan vannak kötve a gyertyák, ha egy megy, a másik csak szakadt lehet (pipa, zavarszűrő, kábel, vagy érintkezés) Ha zárlatos lenne, azon keresztül testelne a nagyfesz kör, és akkor a másik se szikrázna.
lássatok csodát
de nem akarok rémísztgetni, mert még a végén nem adja oda
Okés, akkor nem baszogatom, elhúzok a bótba és veszek 2 gyertyát. De most még akkor CR8E-t veszek, gondolom nem tesz túl jót, ha van benne 3 R-es és 1 nem R-es..