Egy algiani etgeyem ktuasátai szenirt enm szímát, melyin serenrodbn vnanak a bteük egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog,hogy az eslö és az ultosó bteük a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteű lheet tljees összevabisszásagn, mgiés poréblma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovallusk el mniednigyk bteüt mgaát, hneam a szót eszgébéen ltjáuk.
Illesztett felülete van (bele van ütve) de ezt a rendszert szoktál az elsők között kihajítani a gépből. (állítólag javítja az emissziót viszont rontja a teljesítményt)
Ezeket a csonkokat ledugózni, a sok csövet kacatot ledobálni és máris sokkal jobban megy a gép.(svájci hülyeség mind a két hengerfejem ilyen volt az ezresen is)
ha valakinek AIR INJECTIONnal megáldott gépe van, és szedte már szét, meg tudná nekem mondani, hogy hogyan rögzül a képen bekarikázott könyökcső? Mert nekem kijár a helyéről és se menet rajta se semmilyen rögzítési lehetőség.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Egy üveg napon érlelt adambrau.
csövi: akkor melyik csövet húzzam le és honnan is pontosan? tegnap már nem vettem rá magam, tényleg megsütött a nap eléggé
Mert gyereket még nem láttam széthullani
A komolyabb ragasztót, hogy hívják? (ami bírja az ilyen hőmérsékletet)
Ezeket a csonkokat ledugózni, a sok csövet kacatot ledobálni és máris sokkal jobban megy a gép.(svájci hülyeség mind a két hengerfejem ilyen volt az ezresen is)
ha valakinek AIR INJECTIONnal megáldott gépe van, és szedte már szét, meg tudná nekem mondani, hogy hogyan rögzül a képen bekarikázott könyökcső? Mert nekem kijár a helyéről és se menet rajta se semmilyen rögzítési lehetőség.
Előre is köszönöm a válaszokat!