Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ááá! Az sok! Bagoly 1750 körül kínált nekem nemrég!
és persze ugyan olyan jó fog vele lenni mert bele való az is de ha valakit érdekel akkor elmondom mért jó ha R nélküli a gyertya
ha veszel netán 4 databos szetet akkro ahogy mondtam ne CR8E hanem simán csak C8E jobban birják a strapát
Igen, igen Ő mondta, hogy nem megy 1 henger. Remélem tényleg csak a gyertya szaródott el. 2500 körül van egy ilyen gyertya. Megpróbálom tényleg, azt, hogy átteszek egy másikat a szélső pipába és ha az jó akkor veszek egyet. Remélem jó lesz!
Ráér addig.
Köszi!
A hátulját már nincs kedvem szétszedni többször.
VÁÁÁÁÁháááááááá Monk megy a tv be .
Na azt majdnem gyufáért rohantál.
na megnéztema videot hát az exup az kb jó müködik (persze igy videon keresztül ) na végre de az egyik hengered az biztosan nem megyen
Asszem Ábrus mondta először:
És mennyire igazad van kedves gyula. Jobb szélső gyertyám kampó valszeg (vagy a gyertyapipa, vagy a kábele, vagy kitudja mije), holnap átteszem valamelyik másikat bele, ha az szikrázik akkor jó, futok bótba venni egyet, ha meg nem szikrázik akkó nemtom
Napszúrást kaptam biztos
Ugye ugye.
Azért kérdeztem
Egyik cimbi arra jár, gondoltam a gumit felküldöm, de marad a posta.
Most jut eszembe royal én az M3 as mellett vagyok nem az 5 ös mellett. . .
Izgalmas lenne ezt felrakni egy 92-es 1000-re. Ilyen fényezés csak 89-90-ben volt. Az idom formája is más.
É rtem én.
Bassszmeg ver a sors,tegnap bemondta az unalmast a mosógép ,most indulok venni 1 et ,hú de nem hiányzott
DE motorral megyek
Ja és köszi a vasárnapi tippet Zsolti,úgy néz ki a jó lesz!
Zsolti köszi a képet,de nem veszek több karbit,van már elég! Nekm már nem kopog meg csattog,csak a szelepklattyogás maradt,de már rajta van a listán!
Na srácok most ültem gép elé,hajtás van itt szalámikészítőben,Készülnek a campingcsomagok!PO71:neked nem megy egyik hengered,ezzel szívok én is majd egy hónapja!Először bal egyeske nem ment alapjáraton,aztán bal ketteske nem akart sehogy.Nekem is így kopogott,meg durrogott is néha.Ma megint lekaptam a karbisort,(kilencedszer!)állítottam a tűkön,most hidegindítás után kicsivel a lusta henger is elindul.Nézd meg a gyertyákat,én is cseréltem!És jut eszembe,az exupot lehet állítani egy potival,(Kis kerek tekerentyű valahol a gyújtásmodul környékén)mert rajta van az exupos modellek villamos rajzán,de neked szerintem gyertyád rosszalkodik!
De nem úgy értem van amit szinte észre se lehet venni na ez nem olyan volt. Nagy baszott ajtózsanér volt rajta.
Szerinted ez gyári tartozék volt?
Enyémen valami gány tuningos volt és feltűnő.
Ezt senki meg nem mondaná,h akkor csapódik mikor csak akarom
Én leszedtem és kidobtam a bovdenes rendszámtartót ne lőjenek fejbe mert rajta van.