Igen, igen Ő mondta, hogy nem megy 1 henger. Remélem tényleg csak a gyertya szaródott el. 2500 körül van egy ilyen gyertya. Megpróbálom tényleg, azt, hogy átteszek egy másikat a szélső pipába és ha az jó akkor veszek egyet. Remélem jó lesz!
És mennyire igazad van kedves gyula. Jobb szélső gyertyám kampó valszeg (vagy a gyertyapipa, vagy a kábele, vagy kitudja mije), holnap átteszem valamelyik másikat bele, ha az szikrázik akkor jó, futok bótba venni egyet, ha meg nem szikrázik akkó nemtom
Na srácok most ültem gép elé,hajtás van itt szalámikészítőben,Készülnek a campingcsomagok!PO71:neked nem megy egyik hengered,ezzel szívok én is majd egy hónapja!Először bal egyeske nem ment alapjáraton,aztán bal ketteske nem akart sehogy.Nekem is így kopogott,meg durrogott is néha.Ma megint lekaptam a karbisort,(kilencedszer!)állítottam a tűkön,most hidegindítás után kicsivel a lusta henger is elindul.Nézd meg a gyertyákat,én is cseréltem!És jut eszembe,az exupot lehet állítani egy potival,(Kis kerek tekerentyű valahol a gyújtásmodul környékén)mert rajta van az exupos modellek villamos rajzán,de neked szerintem gyertyád rosszalkodik!
Köszi!
A hátulját már nincs kedvem szétszedni többször.
Egyik cimbi arra jár, gondoltam a gumit felküldöm, de marad a posta.
Bassszmeg ver a sors,tegnap bemondta az unalmast a mosógép ,most indulok venni 1 et ,hú de nem hiányzott
DE motorral megyek