Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van valakinek HD Sporti 883/1200-zal tapasztalata? (Cindyre nem vonatkozik a kérdés mert Ő már .......)
A 303-ason a szalagkorlát alatt az már a Duna. Alaphelyzetben innen a hajók egyátalán nem látszanak a vizen.
A többi képen a volt Remix/M6 disco és a dunaújvárosi camping látszik.
holnap délután 60 ezredest kell piára elköltenem(okosan)
Még jó hogy nem az én pénzem
Sofőr kollégám choppert venne 750-től felfelé kb:800e-1,5M-ig.Túl régiek és csicsás vagy átépített vackok nem érdeklik.(most volt egy 2007-es VZR 1800 1,6M-ért de elvitték,meg volt valami Izsákon vagy Üllésen is de levitték)
Csak olyat nyomassatok amit esetleg tudtok valahol,a hirdetésekből nem kell túrni hogy "mi lenne ha".
Ha esetleg DL 650/1000 vagy Varadero van (bár nem chopper) az is jöhet.
Ha az első képre nézek se a fantáziám nem indúl,se a farkam nem moccan inkább félek tőle
Mindjárt jobb.Nem? Majd holnap megkeresem.
Ok.köcce.
Akkora garázsom van, beférünk mindannyian.
Ez nem az a csaj
Várgyál.
Az mé van hogy megint fullad a sárga? De az alajárat meg felment 2000, és nem jön lentebb. Hidegen meg csak 3 henger. Madarason tök jó volt, most meg szopat.
majd össze rókáztam magam mikor megláttam a képet nagyban
mindenkit meg akarsz hányatni?
Ha lesz üres még. hétfőn hívom még sörügybe.
Ide is lehet, már megy el a víz.
Szerintem kicsit parázik, vagy nincs még szezon, nincs pénz, a lovak meg éhesek. De jó lesz és kész.
Akkor az van hogy az lesz benne. Megpróbálhatod.
Akkor az jó lesz nekünk.
Megyünk royalhoz a kertbe .
Egy fa alatt ütheted fel a sátrad.
Ú na kezdődik az ökörködés a fáradság szól belőlem.
Kezd olyan érzésem lenni hogy nem is látnak minket ott olyan szívesen.
Könnyen megeshet hogy legközelebb
Az ifin a folyosón van.
Hát téged takarbe A PARTon a MANus.
Van saját tus.
ok szombaton megyek a szimeringért hétfőn össze is van rakva. Mivan ha 20w50es olajjal töltöm fel a telót. az apriliánál bevált a motorolaj mikor supermotósítottam fasza kemény lett.