Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Continental ContiTwist Sport SM 130/70-17 M/C 62H TL hátsó gumi ez a felső képen lévő.

130/70-17 H15 Mitas országúti motorgumi Modern utcai mintázat, hátsó kerékre. Ez pedig az alsó képen lévő guma.
De többet kéne tudni róluk
Minta jól néz ki.
Csak a kép maradt le
Egy kis exup lassan mehetek ki szerelni...
Nem kicsit...
Látod, ez milyen...
Te mennél, de szar a motor.
Nekem nemrég jött haza a szerelőtől, és megy mint a qurvaélet, de nincs időm ülni rajta.
Na majd júliusban...
Jó reggelt huszárok
Már modellezek
Faszt!

Te nem alszol, más se aludjon.
Látod Én is felkeltem.
Jó reggelt!
Tegnap este összegórtam az elkövetkező 3 hét teendőit. Qvára nem unatkozom majd. ma d.u. és szombaton d.e. vizsga. 14-15 Győrben vagyok munka ügyben. 17-én Matek vizsga. 19 találkozó. 21-24-25 szintén vizsga. Picsába.
Hát srácok ez kész. Éjfélkor még mindig fetrengtem az ágyba, nem tudtam aludni emiatt a hülyeség miatt. Aztán mikor nagy nehezen elaludtam persze fzr találkozóról álmodtam, meg mindenféle baromságról, összecserélt kábelekről, stb. Már 1 órája ébren vagyok de próbálok aludni és nem megy. Úgy pörög az agyam, hogy nem bírok elaludni, pedig rám férne...nézegettem ezt a manuált is, hát majd ha anya fel kel akkor le tudok menni, de 8 előtt nincs pofám beindítani a motort.
Az az exupé. Neked meg nem az kell.(bár a fék ugyanaz de azon kívül nem sok minden egyezik)
Hmm kinek is lehet 87-88-ashoz dokumentációja?
Mint már említettem volt,nem kell levenni. Szelepfedél le és lehet is méricskélni a hézagot.(a hűtő eléggé útban van de nem okvetlenül kell levenni,elég csak félrehúzni)
ja majd el felejtettem a multkor amin voltam tunning találkozon ilyen is volt
Ne parázz!Ha gondolod,találkozunk valahol Pesten v Üllői úton és lemegyünk 2en.lekísérlek aztán tényleg megszakértik a hozzáértők.
Ha baj van ,segítek!KÖTELET HOZZ! De nem azért ,hogy felakazd magad ,hanem húzni tudjalak,azéé.
Kösd ki ,gyere úgy és ott majd megszakértik az ebben gyakorlottak!
biztos segít aki tud
Megvárnám Én, csak így sose jutok le
Nekem is oda a hátsó fék,kikaptam,elvittem ferrodoroztatni ,a fékpedált oda gyorskötözőztem,/ha reflekszből rálépnék/
Osztánhát ugyanúgy kenem tovább,
meg amit mér elfelejtettem ,hogy az exup nem csak azért az mert van rajta exup szelep azt jóvan más a blokk belseje sok könnyitett dolog van benne ami a genesis ben nem az talán ezért erösebbek egy kicsit meg hirtelenebb haraguak
Várd már meg a talit,mondtam h én viszek gyufát!
Az lesz kb. vagy ha minden kötél szakad akkor nekiugrok a modellezőnek kicsit jobban és megfilmesítek minden mozgást...csak az nem 2 perc...