Látod, ez milyen...
Te mennél, de szar a motor.
Nekem nemrég jött haza a szerelőtől, és megy mint a qurvaélet, de nincs időm ülni rajta.
Na majd júliusban...
Te nem alszol, más se aludjon.
Látod Én is felkeltem.
Jó reggelt!
Tegnap este összegórtam az elkövetkező 3 hét teendőit. Qvára nem unatkozom majd. ma d.u. és szombaton d.e. vizsga. 14-15 Győrben vagyok munka ügyben. 17-én Matek vizsga. 19 találkozó. 21-24-25 szintén vizsga. Picsába.
Hát srácok ez kész. Éjfélkor még mindig fetrengtem az ágyba, nem tudtam aludni emiatt a hülyeség miatt. Aztán mikor nagy nehezen elaludtam persze fzr találkozóról álmodtam, meg mindenféle baromságról, összecserélt kábelekről, stb. Már 1 órája ébren vagyok de próbálok aludni és nem megy. Úgy pörög az agyam, hogy nem bírok elaludni, pedig rám férne...nézegettem ezt a manuált is, hát majd ha anya fel kel akkor le tudok menni, de 8 előtt nincs pofám beindítani a motort.
Mint már említettem volt,nem kell levenni. Szelepfedél le és lehet is méricskélni a hézagot.(a hűtő eléggé útban van de nem okvetlenül kell levenni,elég csak félrehúzni)
Ne parázz!Ha gondolod,találkozunk valahol Pesten v Üllői úton és lemegyünk 2en.lekísérlek aztán tényleg megszakértik a hozzáértők.
Ha baj van ,segítek!KÖTELET HOZZ! De nem azért ,hogy felakazd magad ,hanem húzni tudjalak,azéé.
meg amit mér elfelejtettem ,hogy az exup nem csak azért az mert van rajta exup szelep azt jóvan más a blokk belseje sok könnyitett dolog van benne ami a genesis ben nem az talán ezért erösebbek egy kicsit meg hirtelenebb haraguak
130/70-17 H15 Mitas országúti motorgumi Modern utcai mintázat, hátsó kerékre. Ez pedig az alsó képen lévő guma.