Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép estét m indenkinek láttom mindenki küzd valamivel nekem egy fzr 1000 es van bontásra ha valakit érdekel
Azért idegeskedem mert amik előtted állnak azokat Én már mind végig csináltam! Azért...
De Én egyszerűen nem bírom ezt gyula...nem értem, hogy mi a faszomat rontok el ezen, mikor...áhh mindjárt leöntöm benzinnel és felgyújtom a picsába.
Ne idegeskedj már Poti akkor én mit szóljak tudom hogy augusztusig nem tudok a motorral menni mert mert folyamatos meló lesz, meg meg akarom rendesen csinálni és ahhoz idő kell. Most néztem a kormánycsapágyam is kuka, szimering is hátsó tárcsa repedt fékbetétek légszűrő szívócsonkokat is cserélem. Szelepállítás és karburálás. A jogsi meg augusztus talán szeptember lesz mikor már legálisan motorozok az 3 hónap de nem idegeskedek.
a gokart jó ötlet, legalább kiegyenlítődnek a technikai különbségek
Nem tudlak felhívni a robogónál megadott számon...egyszerűen nem értem mi lehet a gond...ott vannak a képek...leírnád még1x lépésről - lépésre a képeket felhasználva lécci? A villás részét amibe a bowdeneket akasztom, azt 2 féleképpen is fel lehet tenni, de szerintem igy volt. Azt mondtad, hogy amikor indítózok akkor a villa állása az 9 óra kezdés (tökig bezárva) és 3 óránál van vége (tökig nyitva) .
Én félnék egy túra közepén pályázni... ha eldobom a vasat, és megsérül, esetleg én kicsit is lesérülök, még haza se tudok menni
Ha pályázni megyek, szigorúan autóval-futóval-társasággal.

De asszem lehet ott gokartot bérelni, az komoly mulatság még ha nem is óccó.
Ó kedves P071,én három hete kínlódom az alapjárattal,mióta karbisort cseréltem csörög-zörög,csattog-pufog a gép,alapjáraton kihagy egy-két henger,7000-nél jobban nem pörög,mégsem szúrtam tökön magam,pedig néhányszor nekem is felment a vérnyomásom!Vagy nyolcszor szedtem le a karbisort,kicseréltem már mindent,mégse jó.Megy,de nem jól.Hétvégén fizu,aztán viszem javításra,mert egyelőre még nem merek a blokkhoz nyúlni,Ábrus meg csak Zsoltiét vállalta.
nyugi, a hosszú élet ritka,
fiatal vagy még ahhoz hogy ilyen baromságok miatt kapjál infarktust, vagy agyvérzést

Ja, két mókus beszélget:
- mi van a kezemben?
- Dió?
- Nem
- Mogyoró?
- Nem
- Hát akkor mi?
- Görcs
A kalkulációból ne felejtsd ki a jóféle házi szilva pálinka árát, ami arra kell, hogy az Ezressel Érkező Vének Tanácsának jóindulatát elnyerjétek, Ti, beavatásra váró ifjak!
ok, majd szólok ha van és egyeztetünk...
az abaj hogy arra jöttem rá ,hogy igy hiáb alököm az adatokat nem lest belöle semmi
na itt vagyok lökjed
Konkrétan most vettem be egy nyugtató (életembe először) mert úgy felbasztam magam, hogy szabályosan rosszul lettem...mindjárt felrobban a szívem...nem bírom Én ezt...ott szenvedek, és semmi...
Nekem gondolom nem örülsz .
Senki?
Balaton Ring nyílt nap
Csak Quadoknak, röhej az egész
Köszi lejött!
Lehet veszek magamnak valami "rendes" gúnyát. Mert csak egy sima bőrdzsekim van. Még csak erősítés sincs benne.
Találtam helyben Shox, 35k, nem egy nagy zsibbbadás,de ennyit szerintem megér a dolog.
Így néz ki:
Ja, az ÚJ FZR KLUB HONLAPON fenn van.
Magyar Yamaha FZR Klub
Azért jó fejek, szinte üres az egész annyira új, de a manual, meg a szervizkönyv elérhető.
Ok! Előtte egyeztetünk!
Esetleg a hétvégén meglátogatlak, aztán elviszem pendrive-on.
Igen, még 19-e előtt megcsinálom. Nincs véletlenül egy hely ahol le lehet tölteni hozzá egy service manual-t? Egyébként nagyon tetszik, egész más világ!
Huhhh! Az nagyon jó áron van! Ha lesz nekik akkor szeretnék venni!
Beállítottam. Alsót tökig kicsavarva, a felsőt addig tekerve, mig a kis villa az ütközési ponttól 1 cm-re van, majd erre ráhúztam az alsó bowden-t úgy, hogy 2-3 mm-t lógjon és még mindig ugyan az...nem értem... valaki aki ért hozzá megadja a teló számát had hívom fel mert kezdem besokallni. Rég sírtam már ,de most mindjárt kiakadok...egész tegnap és ma erre vártam és nem jó....