az erötlenség attol jelentkezett ,hogy zárt állapotban van akkor mikor nyitval kéne lennije vagy részben nyitval (ha pél. az ennyémen zárval marad akkor kb 5 fordulatig lehet csak használni mert nem bir távozni a nafta és csak kinlodik erötlen mint a szar de visszont ha jól besikerül löni akkor érezni mert nem sokat hanem rengeteget számit az exup
Csak halkan jegyzem meg h nálam minden évben van 1 nagyobb buli,ami a következő hétvégére esedékes,és kb 60 emberkét várok nagy szeretettel.A lényege az egésznek h 3.000 ft ból/koponya mindenki hányásig eszi és issza magát,ráadásul a szeszkazánok csk reggel ill a délelőtti órákban távoznak.MAjd másnap a kutyi is örül mert anyi maradék van h 2 napig zabálja+nekem is marad vagy 2 hónapra való innivaló.
THOMAS átugrasz jövő hét szombaton?
Értem. Köszönöm szépen a késő esti okítást. Tehát nagy vonalakban a lényeg az, hogy nyitva legyen 0,5-1 cm-re a negyed cikkely és innen nyisson tovább ha gázt adok. Igaz?
na hát igy nagy vonalakban belenne löve persze afinom beállitást azt azért még megkéne nézzni egy járatás után de azt most hagyuk ha igy összerakod akkor jónak lennije
ALUL NINCS! na akkor tovább helyén a bowdenek minden akkor a servon a z alsó bowden csavarját teljesen kilazitod (mert igy neked érthetöbb ) na felsö bowdent addig feszited csavarral amig lent a zárási pontol (akadási pont) kb 0.5 -1 cm el letartja bowden majd utána ehez hozzá lövöd a servo also bowdenét de ugy hogy ne legyen feszes hanem legyen neki egy olyan 2-3 mm es lazasága na eddig érted?
na akkor alul felül bevannak akasztval a bowdenek csinálsz egy gyujtást és kikpacsolod hogy ott áljon meg a szervo ahol van az indulási pontja na ekkor hogy érthetöbb legyek VÁRJ VANNEKD IS MINDEGYIK BOWDENEN ÁLLITÓCSAVAROK?
Ez tiszta, megnéztem belül a leömlőket és láttam is, hogy ott 4 téglalap alakú luk van, amit teljesen lezár ez a negyed cikkely ami ugyebár forog ... tiszta
ha visszaraktad a z exup szelepet a helyére beteszed a csavarokat a tegelyt lehet mozgatni kb egy fél kört az óra járásával ellentétesen elforditod akadásig ott zár teljesen ellenkezöleg nyit eddig tiszta
Ez eddig minden jó, megvolt a kézzel csavarás, tökéletesen ment, nem akadt, nem volt könnyű tekerni de nem is kellett izomból. A bowdeneket nem cseréltem fel, eddig okés. Kövi?
na megnézztem a videodat te az amotor kicsit keveset reagál a gázadásra igy videon keresztül persze ! kösd ki belöle abowdeneket amotorbol és elöször kézel tekerd meg a servo motort hogy simmán megy e nehezen tudod megforgatni majd kézzel de meni fog és széppen menjen ha tekerés közben átrecnizik akkor kikopot abelsö fogaskerék ) ha nem akkro jó a motor menetünk tovább a bowdeneket ne cseréld el mert akor sem lesz jó ahuzzó bowden (a feslö) alul is a servonál is az alsó a toló bowden idáig megvan
Gyenge mint az állat és a hangja is olyan mély, de nem az ami faszás, hanem olyan...nem is tudom. Amúgy most, hogy így gondolkozok tényleg lehet, hogy teljesen elzárja a kiput és akkor meg tök érthető, hogy mi a gond. A hangra is megvan a válasz, meg a gyengülésre is.
Persely zereg még, de sokkal lájtosabban...csak egy hőálló alátétet kellett betennem a villás rész és a felfogatós rész közé.az a baj, hogy az a vége van elkopva ami belemegy...és az meg akkor is zörögni fog ha akármit csinálok vele...túl nagy a luk amibe belemegy ez a dolog (bocs a szakzsargonért ) attól csörög. De leszarós, merhogy ez tökre nem számít. Nekem az kell, hogy műszakilag okés legyen a motor..
Sok milliós programot vettem meg eredetibe SketchUp, tudom mindenkinek ajánlani aki szeret modellezni...nagyon könnyű kezelni.
sanyi: olvasgattam itt mindenfélét és van Nekem is egy ötletem, csak anyum már alszik, úgyhogy holnap korán reggel fogom megpróbálni. Lehet, hogy mégis lesz találkozó? Na majd reggel eldől. Elolvastam azt is amit pumuckliék beszéltek és ez is segített kicsit. No majd holnap eldől minden...
Lehet azért gyenge,mert teljesen elzárja a kiput! A gáz nem tud eltávozni,megfojtja a mocit! Holnap találkozom az Attilával, megkérdezem Tőle! Azért van egy sejtésem, nem egyszerű beállítani.
THOMAS átugrasz jövő hét szombaton?
sanyi: olvasgattam itt mindenfélét és van Nekem is egy ötletem, csak anyum már alszik, úgyhogy holnap korán reggel fogom megpróbálni. Lehet, hogy mégis lesz találkozó? Na majd reggel eldől. Elolvastam azt is amit pumuckliék beszéltek és ez is segített kicsit. No majd holnap eldől minden...