Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No csináltam 2 modellt, csak összedobós-ba, nem fikázni, nem azért csináltam. No szóval 2 kép. Milyen állásba kéne lennie amikor bedugom a szelepet?
Jaj Cindy. Sok volt a csapolt.
Főleg ha Cyndi csaja az egyik
Magányos farkasok, láttam ott nagy szép kancákat mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ja! Az sem gáz ha többen kell aludni 1 szobában!
Ja igen, a pia SERITAL!
Eseményre írtam, nekem kéne 1 hely, akár ifjúsági,akár másik mindegy. A kaja tök mind1, azt amit a többiek.
Ebédre Csalánosi Csárda? Én ettem ott 1x, nagy adag finom volt, közepes ár. Van kert meg nagy beton parkoló.
Ott a képeken van egy nagy grill. Az tuti, gyors, 1ccerű, meg jól is lakunk vele, lehet folyamatosan sütögetni-sörözgetni. Árulnak tecsóban grill kolbászt, azt csak ra kell qrni a grillre.
Én se vagyok nagy ivó, pár sör elég, meg kísérőnek 1 kis tömíny
Arról volt szó, hogy ebédelni valahova bemegyünk. Most csak a vacsin van pörgés.
nekem jó az ottani pia, nem vagyok akkor szeszkazán hogy külön keljen vásárolni, extra igényeim nincsenek
Viszont kaja kellene legalább egy normális étkezés (nekem legalább is) Vacsira meg egy fél tábla szalonnát rádughatunk a nyársra.
Szájmon szól,
HALÁL.
EDDA koncertet most nyomják.
Plussz nem kell beleölni ezreket.
(Már hül az itthoni rettenet)
Legalább te Alföldi fasza gyerek vagy. Nem sírni ríni kell
eZ TÖK JÓ ÖTLET. De ha bemegyünk motorozni, visszafele valamelyik hipermarketet megtámadjuk, mindeni azt vesz amit kajolni akar, és nem kell vele vergődni. Cimbid kijön, hoz dugi piát, jól berugunk .
Írtam eseménybe, szójjá mi van
Te Sanyi ez kafi.
Sírós bagázs. Csak a kedvetekért lemegyek kocsival. Gyertek vonattal bemegyünk elébetek. Sárga marad itthon.
Asszem azt is be kell állítani! Megkérdem Attilát holnap! Lefürdött a masina!
Lécci az eseménynél kommentezni, mert a Marikával zsíroznom kell.
Lehet nyitni vagy zárni az exupon. Ott keresd a bajt.
na mivan sracok?
Nem akarok megint sírni, de nem értem és annyira idegesít. Mi a picsától van az, hogy pöcröf indul, de nincs benne erő. Sokkal jobban szokott pörögni is. Ugyanakkora gázadásra, harmad akkora fordulat. Alig ment 30-al nyélgázon. Nem hiszem, hogy az exup-nál rontottunk volna el valamit, mert akkor nem ment volna jól akkor se, amikor leverettem a koszt a láncról...nem értem és nem hagy nyugodni..
Há há nem ott van. De majd ha lesz időm bejelölöm. De nem gáz.
El vagy te tévedve.
http://youtu.be/gV6noHEd6XE
Na joccakát go sleep mert korán tipli home.