Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csinálj mindenről képet ha kiveszed ha nem minden tengely állásrol meg mindenről hátah ugy jobban tudunk segiteni
No még 1x köszi a telózást. Reggel tiszta fejjel megpróbálok Neki esni. Ha nem megy, akkor leszedem az egész kipuffot mindenestül és úgy használom
akkor ez olyan mint az enyém elsö exup és mennyiért adsz cucokat elérhetöségem fzrman@gmail.com és mike vannak még ? esetleg ha irsz át nézzem bár pénzem az nincs de hátha azért jobb napok is várnak rám nem mint a mostaniak
Ezen nem lehet elérni...majd kipróbálom holnap reggel...akkor csak annyi, hogy ugye a villás részt 2 féleképp lehet feltenni lévén, hogy téglalap alakú luk van a közepén. Akkor van jól ha zárástól nyitásig úgy mozog mint az óra mutató 9-töl 3-ig. Elsö keréktöl a hátsóig.
De nyerne hidd el.
igen exup már
na most talán jó probálj meg hivni
akkor ez már exup vagy még anélküli?vagy csak a forgalmi szerint 90-es
a számom o6husz,háromhuszónötnegyvenöt huszonnégy de mondom hogy a pannon miota névváltása van azota szarakodik a vonal és azt irja atelom hogy korlátozval de nem azért mert nem fizetem mert egyébként is feltöltös és nem elöfizetéses hanem egyszerüen szar a vonal vagy a tököm tudja mivan vele pár napja játszák ezt
Nekem gyárilag nincs rajta,igaz az enyém nem is R-s,csak sima.Én már megszoktam hogy az indulása nem egy vulkán kitörés,de versenyzésre nem is ez való.Ez sporttúra inkább.,meg az 500-ast az adókedvezmény miatt csinálták,70-lóval még Rossi se nyerne!
Meg is találtam a díjazást: gokartpálya
HA valaki tud segiteni yamaha rd 500 ypvs keresek hibásan is
1990 es évjárat váz + blok van soros0504@citromail.hu
Megyek fürödni mert tokátol bokáig füves vagyok mingyá jövök.
gyula az a baj ,hogy kikötni pillanat alatt megy de ha valakit érdekel a motorja legkisebb kis reakciója is akkor inkább ne mert sokan mondták hogy az ezresnél is nyugotan ki lehet kötni mert csak nagy gázzal kell indulni azt kész hát azért nem ennyiből áll a dolog én is probáltam kiiktattni egy rakás szar magyarul mondval
Ezt akartam mondani mint a Gyula kösd ki és próbáld meg fixen nyitott állapotban csinálja e a tüneteket.
A pályázás opcionális volt, szombatonként amúgy is mocsok sokan vannak fenn. Egyébként örömmotorozás folyik, figyelnek mindenkire.
Mondjuk még én se voltam rajta, egyedül, motoros ismerősök nélkül nem van kedvem. De akár belefér egy soltvadkerti rövid gurulás fagyizással egybekötve ( az ország legjobb fagyija ott van szerintem) vagy sok minden más is.

A gokartbérlést megkérdem...
Most mondtam, hogy nem vagy kapcsolható...a hívott számon előfizető nem kapcsolható! tamas.kovesdi kukac gmail.com erre elküldöd a számod pls?
És Koma, hol keressünk? Valami elérhetést túrjá má fel a nyetre
Már így is több gázra indul csak...Én meg akarom csinálni!
na hívjál hátha többre megyünk de nem garantálom ,hogy tudsz mert amiota a pannon áttért telenorra azota állandoan korlátozott a rendszer éjel 11 ig probálhatsz hivni után elnyulok
Hasonlóképpen, jó estét!
Bővebben esetleg.....
Évjárat, kód, állapot?
Elérhetőség?
Az enyémbe sincs,kösd ki fix nyitásra oszt jó napot,kicsit több gázzal indulsz,de menni fog.