Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát én ezt egyszerűen nem értem. Lefényképeztem meg állítgattam is, fordul is a kis villa de egyszerűen még mindig szar a hangja és gyenge...
Ábrus,szelephézagolásnál le kell venni a hengerfejet?Mert akkor fejtömítést is vennem kell,az 500-ra viszont csak márka szervízben kapok.
rájöttem
Mit is köszi?
Erről jut eszembe, tegnap lemostam az XT-t, csináltam Nektek pár képet róla, milyen jó kis moci az. Azon is állítottunk a rúgó előfeszítésen...
Nem esik útba sajna!
Skacok mennyire kell összeülni az elejének és a hátuljának ha kb 120 kg vagyok? cm be kérném az adatokat. kb is jó.
csak ennyire. H ozd le hozzám össze eszkábálunk valamit.
Kb meg.
Okés. Akkor is nagyjából egy 10.000-esbe megvagyok nemde? Dede... jajj érjek már haza, megőrülök ettől az exup dologtól. Meg Ti is!
Még pézes Zsóti tel számlája.
Igen gokart pálya.
Nem, ebéd valahol, sátorhely 1000, ágy 2000. Piát ott veszünk, vacsit meg sütünk. Idáig. Kecsó gokart pálya motorozás igény szerint, Jaszi asszem 1500 írt 15 20 percre.
Zsolti bácsi - ez micsoda is egész pontosan? Van valami pálya ott Kecskeméten ahova be tudunk menni költeni a pénzt, pazarolni a gumit meg a benzint?
Srácok, számoljunk már egy kicsit. 100 km-re van kb Tőlem a hely. ami azt jelenti, hogy a benzin az olyan 5,000. Kaja-pia végül akkor mennyi? Mit választott a nagy tömeg. Ebéd Gábor Tanya gondolom akkor, a vacsi meg szalonna - kóbász - hagyma - kenyér - sör (étkezések összesbe olyan 5.000 megint) Én nem hiszem, hogy szeretnék ágyért meg szobáért fizetni, tehát viszek sátrat HA megoldható a sátorozás - abból jobban kitudok szökni leszívni a benzint a motorokból! Mi még a pénzes része?
Szerintem holnap dél körül, előtte tella. Most mentem dologra.
No mi lesz holnap?
Legközelebb ott lesz a találkozó nálad a filmgyárba. De akkor vegyél bele minket is a filmbe főrendező úr
Semmivel nem több a pénzem fixbe vagyok nem órába
A fékbetéteket én kivenném és megjáratnám a fékdugattyúkat mert szerintem nem mindegyik dolgozik(és talán még megmenthetők a féktárcsák az elvetemedéstől)
Fékolaj-fagyálló-olajcsere és rendben is lesz.(az olajat kérdeztem,nem tudták megmondani csak azt hogy ők nem cseréltek mert tiszta volt)
Örülök hogy segíthettem.
Nem akarom megsérteni az időjósokat de 12 napra előre nem hinném hogy meg lehetne állapítani az esőt. (tehát nem fog esni és kész)