Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

. . csá majd gyere cic-cic-cic.
Majd 19-én megdumáljuk (de lesz )
Na mentem.
sztem csak beijedt tolunk
es korbealljuk sorrel a kzunkbe,,egyvalaki sut,a tobbi 20 meg osztja az eszt,h hogy kell sutni nalunk ez be szokott valni
lehet el van kopva a karbid? nekem anno ezt mondta a szerelo,h ha el van kopva,akkor csialja ezt,es lehetetlen normalis alapjaratot beloni.viszont ha magasra veszed,akkor stabil
csillaggarazs?
sok sor megvolt,fel 2re ertem haza.ma este emgint menni kell,ki kell innom magambol a rossz idot,eddig jol haladok
Fúúúúúúú neeeeeee Rossinak nyílt lábszártörése van de csúnya volt a bőr ruha a lábánál ahogy kidudorodott. .
Kinek drukkoljak akkor én most . Edwartsnak fogok akkor. Nyalókás genyót útálom.
Ábrushoz lemegyünk ország közepénél van a dunánál mindenkinek arányosan messze. és megnézzük a macskáit
Akár oda is itt van 1 köpésre nekem M3 és pikk pakk lent vagyok.
Tessék, lehet szervezni!
Debrecen?
Motogp időmérő kezdődik mindjárt.
Nekem bejönne ha lenne valami augusztusba, augusztus 20-21-22 p-szo-v hosszú hétvége.
És, ha augusztusban is mennénk?
Nanaa? ? ?
Bazz de ráérős vagy ilyeneket keresgélsz
Biiig giiirls doon't cry!

http://youtu.be/YVBvy2cc0Io
2 hét a világvégéig
húdejóidővanhezttudtamvolnategnapakkormostnemjózano
dnékitthonhanemhúznámafülit
Csövi jön a víz menekülj.
Ne sírj már lesz jövőre is tali, de ha akarod eljárom az esőtáncot és jun 18-20 szakadni fog az eső és kénytelenek lesznek 1 esőnapot augusztusra rakni addigra spórolsz pénzt rendbe rakod a motort és én is megoldok addigra mindent. . .
Hát ez nagyon ügyes volt! Lenyúltál egy huszast és még rá is kented valakire!
Mindent a cél érdekében!
Hát már kinéztem magamnak ezt a túrát. holnap fizu, ami nem elég a gumikra, meg a vizsgára... hmm hmm
Nálunk a hűtőajtó a menő
olyankor vannak ám kerek szemek!
Dobj fel 1 blökit utánuk.
Bár ha megzörgetném a macskatápos zacskót?