Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért van meló rajta!
De ha másképp gondoljátok szóljatok, megoldunk bármit.
Ez lemaradt
Jó lesz az úgy!
Jóvannna
Tüzet rakunk, sütünk valami. Lesz füst szag feeling.
Keresztrejtvény: Belőttem a múltkor a karbit. Pöpec lett, de most meg elejti az alapjáratot. Forog 1000- 1200, azután hopp 500. Gáz után néha beáll, de elég soxor leejti. Ötletek? Ja ha fentebb hajtom, fennnmarad2000en
Belepakoltam az FZR hátulját a vasba, csak a kerékcsapágyak keresztebe is jártak. A 6304-es helyett tettem bele 6204-est, meg egy perselyt esztergáltattam bele, mert az utóbbi nem 52mm hanem csak 47mm, és 1mm-rel keskenyebb is. Ezekhez kellett az axiál csapágy perem ami pont 1mm.
A hidraulikus féklámpa kapcsoló is a héten jött meg, mert az eredeti nem fér el. És mivel a szabadban szerelgetek a héten nem tudtam csinálni.
Vettem egy Hepco-Becker oldaldoboz párt, tartóval, ami Hondán volt, most kicsit át kell alakítanom az FZ-re. Dióhéjban ennyi.
Nem mondom hogy nem kellene még költenem rá, de elsősorban csak idő kérdése a dolog.
Persze! Ok!
Mi ez a többesszám. GÁBOR TANYA! Nem Izsák! Emberek figyeljünk mán.
Sütünk este valamit. Ha főzni akarunk, 1 valaki kiesik. Nemá. Motorozunk, és bemegyünk vakami üzletbe oszt veszünk vacsiravalót, meg innivalót. Ez így tiszta. Nem?
Még neki kell állni a kerékcsapágyak hézagolásának. Vettem két axiál csapágy gyűrűt, csak a távtartó mellé kell tenni, és ha jól számolok elég lesz. A Hepco doboz konzolok átszabása, ezekre az index felhelyezése. Meg egy csomó apróság vissza van.
Nagyon szorítok hogy összejöjjön! Kár lenne ha nem jönnél!
Miért? Mi van a géppel?
Én is várom
Meg azt hogy végre egyben legyen a mocim.
Talán a hétvégén nem ázik be a "műhelyem", és végre érdemben tudok dolgozni rajta.
én is ha lesz rá keret mert az én menésem még kétes sajna most 2 hét alatt 100 ropit kikel termelnem aztán rá 2 hétre megint kb 50 et és ezen felül élni is kéne (ezek sajna nem halaszthatok)
Nagyon várom már! Biztos qrva jó lesz!
Szerintem ők meg azt gondolták hogy ok. főzünk, csak legyen aki megeszi.
Majd a találkozón jó lenne főzni valamit! Csak az a baj hogy én nem tudok,csak enni. Lehet hogy Zsoltiék ebben is otthon vannak!
Azért így van a fénykép mert alul van a vágás
hát igen a 3 as kép az magáért beszél szerencsés ember vagy én csak ilyenek közt szertnék meghalni nem feltétel 1 pár akár több köszt is lehet
Holnap motor mosás, meg egy pici szerelés maybe...
Holnap is dolgozol? Sajna mire felérne addigra ......
A 3.-at meg nem kommentálom, mert van párom