Vasárnap sok-sok napsütésre, szinte derült időre van kilátás, eső nélkül. 24 fok körül alakulhat a csúcshőmérséklet. A jövő héten tovább erősödhet a nappali felmelegedés, kánikulai meleg köszönthet be...
ja es az elsoben asszem ott van midnen szukseges meret,adat. a guminyomas, szelephezag, a gyertyahezag, az olaj tipusa, fekolaj, villaolaj, minden szukseges gyari adat.
mondtam,h az utolso csavarrol is:) es ami a legjobb,ha kell egy alkatresz,a 3-asbol kinyomtatod,es a hozza tartozo szam alapjan barmelyik yamaha boltban megrendelik neked. ugyanis tartalmazza a rendelesi azonositot is.en igy rendeltem a csapagyakat,es a szelepszarszimmeringeket.
most viszont megyek aludni,holnap melo.joccak,ma mar nem segitek tobbet
Igen, csak aztán ugye elállított vezérléssel lett indítózva, meg szarul lett összerakva, 1-2 alkatrész ki lett felejtve, nem jó helyre lett visszarakva. Aztán jött a kawaszati aki - esélyes bár nem tudom... - lehúzott rendesen pénzbe, de Ők legalább össze rakták rendesen...na mindegy. Az exup csörgést akarom most majd megcsináltatni, mert az zavar nagyon...meg persze a kuplungkosarat.
hogyne szerettem volna!amikor azzal mentem,mindenki megnezte,mi az a kis pocskoszoru:) olyan hangja volt,mint a forma 1-es autonak,megfizethetetlen! volt oylan,h hazaertem,leraktam a 600-ast,es mentem egy levezeto kort a 250-essel,csak a hangja miatt meg ahogy lehettt pakolni neki:) valahogy ugy ereztem jobban gyorsul,mint a 600-as.persze aztan gyorsan kiabranditottak ebbol a tevhitembol,mikor a 400-as is allva hagyott a pirosnal
és mi lesz a 250 es sorsa? beszámolják? vagy rosszul emlékszem, hogy ez volt a terv?
Indulok autózni, megyünk egy laza 600 km-t ma, sztem esőben.
most viszont megyek aludni,holnap melo.joccak,ma mar nem segitek tobbet