ja es volt egy nemvart mellekhatasa is.a kompresszio megnovekedett,ment mint a bolond,csak az egyik szelep nem birta.akkor jott a masodik felujitas,akkor kapta a nagyobb hengerfejtomitest, es valoszinu akkor repedt meg a hengerfej is
Hiba miatt?Szétbaszta a yamaha szervízes sanyi... már rég kész lenne ha nem Ő hozzá viszem. De ezen már kár sopánkodni. Szóval ez a motor már kihúzott egy pár zsebből száz ezreket. De szerintem Te is nagyon szeretted és Én is imádom!
azt,h lecsiszoljak a felszinet,h ha egyenetlen,akkor ne legyen az(pl megvetemedett,elozo agyonragasztgatta a regi tomitest,nem pedig ujat tett bele,es a ragaszto ottmaradt,kessel le kapirgaltak,stb).igy jobban tomit,az esetleges kifuvasokat megelozi.ha ott kifu,akkor vagy a viz,v az olaj osszekeveredik az egesterrel,es az ciki.jobb esetben kifele,es csak kompressziocsokkenest,v a motor mukodeskeptelenseget okozza.
jaja,ha mar szet volt szedve,azt is megcsinaltuk.konkretan mindent megcsinaltunk rajta anno. hajtokar csapagyak, perselyezes, tomitesek scereje, szelepek csereje, javitasa, szelepszarszimmeringek csereje, vezermulanccsere, teloszimmeringcsere ,stb stb stb. midnen flott volt,csak forralta a vizet.mindent megneztunk,es valoszinu a hengerfej megvolt repedve.meg 50-ezret kellett volna radobni,es ok.de ugy dontottem nem teszem,eladom ezzel a hibaval. a tobbit meg mar ismeritek, Tamas megvette,es egy hiba miatt kezdte elolrol.
Tekerd ki teljesen az előfeszítőt. Crovafej rárak lenyomás-tekerés és máris jó lesz. Gondolom a teló tehermentesítve van mert különben tényleg szenvedés az egész.
5 percen belul belinkelek neked 3 pdf-et,ahol az utolso csavart is megtalalod a tiedhez.mindenrol robbantott abra,meg az elso kerekrol is.kell? onnan tudom,h letezik,h en raktam fel
Skacok ti a teleszkóp tetején a kupakot amin az előfeszítő van azt hogy nyomjátok le? A múltkor mikor szimeringet cseréltem 1 db kb 1 ó szenvedés után tudtam visszarakni és az ujjam még mindig nem jött helyre miatta túlerőltettem és fáj azóta.
fzrclub.freeweb.hu/fzr250_2.pdf
fzrcl
ub.freeweb.hu/fzr250_3.pdf
szavadon foglak:)
talaltam par izgi kepet:)