Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Képbe vagy.
Nem viccelünk ilyennel .
Tudom, Mi is termesztettünk régen, persze nem ekkora mennyiségben. Mindig tele volt kis narancssárga bogyeszokkal az alja Nekünk most csak retek - paradicsom - paprika van itthon, az is bőven elég.
Hát nagyon meglepő.
Biztos otthon enyhíti az árvízkárokat.
Ja és ami nem látszik 15- 20 cm bakhát.
Jóóóóóóóóóóóóó reggelt. Úgy néz ki ma nem menek. Nem szólt a fószer. Biztosan napozik.
Igen. Ez az a része amivel a boltban nem találkozol.
Nem,ez elöntött krumpliföld.
Konkrétan okádék. (10 perce még szakadt az eső,most meg már csak esik és áll a víz az udvaron)
Én a helyedben megvárnám a hétvégét.
Ez krumpli?
NE feledd h még aludni is kell addig 1 et
Ha ennyire izgulsz az biztos nehezebben megy!
Gratula !
Ki a király? Sanyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Hali fiúk. Olyat raftingoltam. Ha 2 héttel később jön az eső most a fejem sem fájna. Kiszedném oszt jól van.
Beszarok ezen a fószeren
SZIASZTOK! ÉN IS!
na mentem dolgozni
Ok! Persze, a 250 az 250! Félelmetes titkos fegyver!
jól van na az ennyém is alig megyen a tiedhez képest ugy ,hogy ne aggodj na igy mostmár nyugottab vagy ? meg szerintem sanyié sem fog jobban menni mint a ted legalább is sokal
Ábrus megnézegette,azt mondta hogy elég jó, és nincs agyonszerelgetve. Magyarországon én vagyok az első tulaj, egyébként Svájcból való.
Majd azért írd be, hogy hát azért nem sok a különbség a 250-eshez képest, csak hogy ne érezzem magam rosszul!
de sok sikert hozzá és sok baleset mentes km ert remélem nem lesz vele baj mint itt egy párunknak sajna
Majd megpróbálok vigyázni!
hát igen csak nyugottan mert a 250 után azért nagy lesz egy kicsit ráérsz megtudni hogyan megy igazábol nem kell eröltettni
ja aztán sanya meg több gyorshajtást fizet a végén mint amit az aszegény motor ér