Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megnézem van-e itthon, ha nincs akkor holnapra valószínüleg lenne és megyek be délután Bp.-re.
első teló 41x53,1x10,5 vagy 41x53x9,5 kétajkas kell de imetbe nincs elfogyott és nemtudják mikor lesz bemboba csak rendelésre bikerb wordlbe rendelésre.
Ja a nagykőrösi nekem kurva messze van mert itt van veres az 15km és fót 5km re nem merem levinni mert az a kudarc ami lehet érne nem biztos hogy elviselném és mérgembe eladnám a vasat.
Milyen szimeringed nincs?
1enlőre sehogy mert nincs szimeringem nem lehet kapni és csak hétvégén tudok kimozdulni akkor meg a boltok zárva. De lehet gyorsan leműszakiztatom és utána csinálom meg de ennek ábrus nem örülne mert csak jövőhéten kapna akkor pénzt. SEGÍTSÉÉÉÉÉÉG.
Ami nincs azt nem is lehet látni.
Ultras Te most, hogy állsz a műszakival? Mert, hogy találtam itt a Nagykőrösi úton egy jónak kinéző vizsgáztató helyet, az annyira nagyon nincs messze Tőled se. Én most írtam Nekik, majd ha válaszolnak akkor meglátjuk.

1188. Bp, Nagykőrösi út 8 a cím..ha gondolod
Ez mekkora kamu, oda van írva a táblára is magyarul, hogy TILOS A MEDENCE HASZNÁLATA!
Hallod töki. Gumimmal mi lesz? Nekem aztán itt legyen legkésőbb 10.-éig mert rád küldöm az Ultras-t...majd azt mondom Neki, hogy fradista vagy!
Igen most kivételesen 1 et értek royalal.
Szasztok naplopók. Ma annyit dolgoztam hogy elfáradtam teljesen. A főnökkel kellett egész nap PES08 at játszanom 5xő nyert mert főnők, én csak direkt 4x hogy ne legyen gond a fizuemelésnél.
Meg sem érdemled azt a szép jányt. Tessen kúúltúráltan fogalmazni.
Mekkora kamus vagy adam
Itt sír ,hogy így péz ,meg úgy köll. Ezeknek a biztosítósoknak egy szavát sem szabad hinni.
volt faszos kép is. na mennem kell, húzunk haza baszni, meg zabálni. írtam a fórumtalis laphoz.
be is hánynék mint a lakodalmas kutya
Még jó hogy a farka nem lóg bele a képbe.
te is kapd be.
2005-ös képekkel akarsz etetni minket amiket csak úgy letöltöttél valahonnan?
Persze hogy eláztatok ha ki sem mozdultatok Pestről.
csajomék gépe, és meghaladta a őő, na nem tudta beállítani.de most h felnyomtam a notira a képeket, beállítottam már a dátumot is.
elég kihalt, a dátum szarul van beállítva és ocsmány szőrös a lábad
stavros
mé, hol a gennybe vagytok?
csá faszok, kurvára leesett az eső ma, persze akkor béreltünk robeszt mikor még csak szitált, mondom áá, lófasz, aztán jóleláztunk, de legalább holnap 17:30ig akárhányszor elázhatunk a kisrobin. plusz szarul nlz ki az előrejelzés is.
A lámpa szépnek nem szép viszont faszán világít.(az enyémnek is ilyen lámpája volt eredetileg)
A motor többi része viszont hihetetlenül gyári állapotban van(nem pedig olyan mint a többi eladó agyonszerelt szar mint Pl:az enyém)