Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Chiptuningos. - - - - - - -
Állapotát elnézve nekem való feladat.
na igen... egy szutykos fzr a vágya helyes, teljesítsed!
Ezt egy pár hónapja még tip-top állapotúnak hirdették, és csere érdekelte sport motorra.
YZF750R
"életem nagy vágya" Pff. Mondja ezt az,akinek volt V12-es BMW-je.
Igen! Már folyamatban van a papírok intézése! Életem egy nagy vágya teljesül ezzel!
Rajzolsz egyet?
Nem csak a tartózásod növeled vagy 3kilóval minimum
Csövi kéne lőni pár közeli képet a csomagtartódról hogy hova kötötted be.(az enyémet most alakítgatom)
Ezaz...akkor se jogsi, se gumi, se vizsga...FASZA lesz...ennyiért már le is csuknak
Lesz jogsim a talira.
Akkor megyünk vizsga nélkül ki a fakkot érdekel pösti srác.
No ha holnap nem esik ennyire kiveszem belőle..csak félek mert nem tudom mivel találkozom és ha nem tudom visszatenni és nem tudom vizsgára vinni, meg gumiztatni akkor megőrülök mert akkor 19.-e is ugrott..
Egyébként a hegyi időjáráshoz kiválóan fel lehet készülni az idén(mert az is ugyanilyen szeszélyes mint itt a mostani)
Én idénre terveztem de házfestési és egyéb okokból halasztani kell(már megint )
De most a télen teljesen felfegyverzem Frét és jővőre nem lesz kifogás! (kutyáék meg úgyis sűrűn mennek mindenfelé)
Bizony fent a hegyekbe és akkor már a jogsim is meglenne.
Ja, jövőre jó lenne egy ilyen nagy túra, szép helyeken...
Meg kéne nézni milyen átmérő, milyen anyag van benne. Aztán ha van hozzávaló akkor lehet csinálni valamit...
Na,ez a duda jó ötlet!
Én gyújtás után vettem le a gps-nek. (ha megállok ne szívja semmi az akksit) Éspedig a dudáról az le van biztizve is, aszt csá
Többet kéne edzened ha meg akarsz verni , ahhoz hogy megvédd magad meg kevés lesz mint mackósajtban a brummogás. .
Holnap válaszolok rá.....mail-ben...
Többet kéne edzenem...lenyomtam 100 fekvőt 5 részletbe negyed óra alatt és leszakad a karom
Arról amelyiken felmegy a 12V a gyújtáskapcsolóba.(akkor is lesz feszültség rajta ha le van véve a gyújtás,pl:ha megállsz valahol pihenni akkor lehet telefont-egyebet is tölteni)