Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na most kibukkant a nap,de esik is! Sztem holnapra jobb idő lesz!
Igen nagy. Ami most a víz alatt van több mint 3 000 000.
Kiszedni nem bírod, művelni meg pláne nem. És nincs számolva az a sok pénz ami vegyszerre elment a múlt hetekbe. De ami megússza és nem lesz a víz martaléka abból talán...........
Én nem értek hozzá, de ennyire biztos hogy nagy a baj? Nem lehet hogy azért marad annyi,hogy ellegyetek belőle?
De 19 napsütés.
Azért ez nem mindenkinek adatik meg. Tavaly sivatag, most ugyanott tenger.
Na de sebaj. Nulláról szép felállni. Kétszer már sikerült. Nehogy már most ne sikerüljön b@ssza meg. Várom az ötleteket. Egy kettő már van.
Rizsföld(Ábrus ötlet.)
Viziparadicsom jetsky szörf vitorlázás
Köszi!
Sajnálom! Holnapra már nem mondtak esőt felétek.
Igaz! Milyen izgalmas is az, amikor segg hülye az ember a géphez, és jó messze mindentől leáll! Természetesen,vagy nincs térerő a telón, vagy lemerült! Huhhh! Micsoda kaland! És természetesen az a hiba hogy kifogy a benzin, de ez már csak otthon derül ki.
Egyébként igazad van, jó lenne lábon hazajönni vele! Bááár ahogy ismerem magam, a kis frézit is Pesten vettem, és 400km re került Pécs Budapesttől!
De bolond vagy!
Én a helyedben (fogcsikorgatva) megvárnám a hétvégét hogy normális idő legyen még ha előbb kész lesz mindene akkor is. Nem vinném utánfutón mert ha ennyire vágysz valamire akkor az első út hazafelé meghatározó élmény,amit sohasem tudsz vele többször megélni.(mondjuk egy út közbeni lerohadás is emlékezetes tud maradni de nem hinném hogy ez esetben fennállna )
Na skacok most keseredtem el. Mindent elvisz az eső. 3 ha krumpli 80% víz alatt, a többi földre meg rá sem birok menni. Mehetek állást keresni, mert ennivalóra sem lesz. És még esik.
Nekem belefér az autómba, csak a kivitelezés körülményes. Igaz ha van belevalód, mindjárt más a leányzó fekvése.
tudomásom szerint 2-3 nap alatt megoldható, ha sikerül műszaki időpontot szerezni...vagyis a műszaki napjától 2-3 napon belül megvan
Ábrus! Szted mennyi időbe telik az ügyintézés? A melóhelyen már szabi kikérve, amikor jön a hívás kiugrok a buszból azt GO!
Most keresgélek,a haverjaim között talán van valakinek motorszállító utánfutó, elkérem, mert ilyen genny időben sajnálnám összebaszni a gépet. Egyébként ha takarófóliával jól körbetekerem, akkor sztem még vizes sem lesz. CSAK LENNE MÁR KÉSZ A PAPÍRJA!
Itt kegyetlen szélvihar van és szemerkél az eső is.(a tetőn már voltam cserepet igazgatni)
Ilyen helyről ahol ilyen kegyetlen idő tud lenni én a helyedben nem is vennék motort!
Nem esik ömlik Sanya
Végeztem az első részével a melónak! Basszus 2x áztam szarrá ma! Mindenhol esik az eső?
Silent !.!.!.!.!.!.!.!
Neked is jó reggelt.
NA mivel terroristának hívtok akkor jó kis ébresztőt küldök mindenkinek .
Amúgy jobb reggelt szakad ez a szemét eső .
Cső! Indul az első járat.