Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neem, azt kérdezte, hogy milyen anyagból van. Az eső lassan állandó tényező lesz...
Gondolom attól hogy esik-e az eső.
Remélem kutyáék jövőre is szerveznek valami hasonlót.(idén anyagilag sajnos nem fér bele semmi)
Miről?
Piros vezeték?
Bizti muszáj. (ha biztosra akarsz menni) Én a gyújtáskapcsoló környékéről vennék le feszültséget.
Mitől függ, hogy megtudod-e csinálni az exup perselyezésem?
Ezt én is nézegettem ábrus:
http://www.sportmotor.hu/motor...
Mindegy,nagyon tetszene.(tervbe van valami Osztrák hegymászós túra jövőre)
Videóim közt?.....nem tudom....a lányomat a tengerparton hagytam én meg elindultam egyedül a Garda tó felé és fölötte valami csúcson kötöttem ki......kicsit el is tévedtem így közel 900km lett aznap......estére értem vissza a kempingbe...
Irigylem azt a "hegyre fel" motorozást.
Merre volt?
Hali fiúkák!
A hozzáértőktől lenne egy kérdésem.
Hová lehetne bekötni egy szivargyújtót a mocin GPSnek?Talán az aksiról direktbe?Biztit muszály tenni?
A tankfestést meg a Mike Tomi csinálta ott voltam mikor kész lett.
Hehe mit találtam ez a haverom volt Vmaxa múltkor írtam hogy vittek vele és befostam akkoriban rajta.Ez nem 98 as akkor már nem volt meg neki 17-18 éves voltam akkor amikor vitt a motorral. VMAX
Pü-ben vagy telón légyszíves....adatlap.
Elvileg jó és az ár is jó?
Megyek behozom a telcsim a kocsiból.
Itt vagyok, mondd
Szaki Szaki jelentkezz!
PÜ-ben...adatlap...
sanyi, Tiétek a motorszervíz? mert érdeklődnék, hogy exup perselyezést vállalnak-e
Az nem nagy távolság, én meg a város túlfelén vagyok, de holnap ste 5-6 óra körül a 17. ker.-be megyek. Illetve most jön hozzám egy Gödöllői srác akinek odaadhatom. 41X53X8/10.5-es szimeringem van itthon porvédővel együtt. Elvileg akár jó is lehet.
Bocsánat át is írtam mert ott csak budapest volt megadva az adatlapomon most már csak látogatóba megyek fel oda
De az a gond én mogyoródon vagyok nem pesten csak hétvégén megyek pestre.