Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1990-es. turara hasznalta az elozo-elozo tulaj.akitol vettem,az meg debrecenbe furikazott vele,meg talalkozokra jart.en 72.000km-rel vettem meg.
amugy kikotes olyan,mint ha a biciklin kotned ki a fekeket.kiakasztod a helyerol a bowdent.ahol allitani lehet az ules aljan,jol fellazitod,h konnyeden kiakaszd a helyebol lent.de akar fent is kiakaszthatod a kis szervomotornal az ules alatt,igy lent konnyebb. nem kell beszarni,nem tudod elrontani,ne felj tole:)
visszakotni: visszarakod a helyebe,a kis gumokat avegen belepasszintod a likba,aztan megfeszited az ules alatt,annyira,h epp laza legyen,de ne tul laza.magyaran a lenti tengelynel legyen 2-3mm holtjatek.mutatni konynebb,de az enyemen nicns exup:)
A kalapra gondoltam,az tényleg hasznos.Nem ázik be olyan könnyen.
De vicces így estefelé valaki.
Nem kimondott GPS,hanem Nokia N95 és ráraktam a Garmint.
Eddig bevált.(amennyit én használom)
profi? 300-ert vettem az ebayen
milyen ketyeréd van?
Én is gondolkozok rajta erősen.
A juronix-ban 17k-ért lehet most venni navon N270-et.
Mi csináltunk. Így megállt 2000-be
Hát épp ez az ,hogy oda már GPSel akarok menni.Játékból
Huhh...mikori a gépsárkányod? 80.000 km az nem kevés
Ez a hely tényleg jónak tűnik.Hát azé az én gyújtom nem ilyen profi kupakos.
Na látod Feri...Én már itt elvérzem. Mi az, hogy kikötöm a 2 bowdent? Sose volt még ilyennel dolgom. Látni láttam már bowdent, meg tudom mi az, de pl, mi a kikötés, hogy "kötöm vissza?" stb...tehát ez Neked alap, de mikor először csináltad Neked se volt alap De megpróbálom megoldani
csak utol ne erjen
ha jossz a talalkozora,ott jobban szemugyre veheted.sajnos a hatuljahoz nem fer oda a gep,igy onnan nem tudtam loni.
váááá....
Kösziii!örök hálám üldözzön!
ha valakinek nem lenne jo a nete,itt egy tesztelo
http://www.computerpowertest.c...
ugy nezdd,h 3 emeletet rohantam miatta. panelpatkany vagyok
Kiváncsi vagyok, hogy miért szedték darabokra a mocit. Ha csak vezlánc meg szelepszár szimering csere van rajta. Igaz jó árért tuti ráugranék
vetttem motoremelőt bibiii... hátsókerekest 9999 píz vóét. Szép Piros.
És akkor alulról dugod be a dugnivalót?(nem röhög)
Képet tudsz róla feltenni?
szemely szerint ket gyorskotozo,es kupakos a szivargyujtom.asszem hajlitottam aluminiumbol egy lemezt,es odacsavaroztam a muszerfal aljahoz.igy a fordulatszam mero es a seb mero kozott van alolrol.
Nem piszkálom ő is tudja.
Ne piszkáld má,jót akart!
hú baszod, télleg nekem van valahol eredeti orosz szivargyújtós merülő forralóm
ez is az idom alatt van, csak így nem úgy látszik. fölülről nem megy bele, előlről sem tud, csak ha sebesen tolatok, azt meg nem szoktam