Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

. amilyen esők vannak tele lesz vízzel és használhatod forralónak kis nescafe és szívószállal kiszürcsölöd. . .
ne röhögjél tökfej! alul lyukas, kifolyik
Én a órák fölé raknám a plexihez ott elvileg védve van és az óra tartóra rögzíteném valahogy.
akkor csak a drukkolás marad
az ott tényleg nem ázik be . .
Köszi a képet,csak nekem 3HE van és nekem ott nem fér el a ygújtó,mert ott a légbeömlőm.
Egyenlőre ok de előre nem kalkulálok mert forgatunk azon a héten és az utolsó pillanantig minden lehet.
Na mi ezen a kakukk tojás?
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
Figyu csak Ultras,ha 19 én megyünk,találkázhatnánk valahol fóton v mogyródon,aztán P71 el valahol az M5 körül és aztán dzsassz.
más nem lesz szólsz összeállunk megyünk azt mentük amit lehet ha mást nem kiturjuk a menthetöt mint a disznók vagy árkot ásunk ,hogy a viz elfolyón vagy mitudom én amit akarsz
NAAZÉÉÉ
Nem értettük félre. Éhes disznó makkal álmodik.
Oké!
Vettem már egy szivargyújtót,valami nagyon gagyi tecsós szar,de csak fel tudom berhálni valahogy.Még tartón is kell gondolkodni,meg hogy hova tegyem,ahol nem ázik el,ha jön a quva eső,meg ahol elfér még a bedugandó is.NEMFÉRREÉRTENI
Kezdjünk el edzeni mert adam hazajön és mindenkit le ninjáz majd meglátjátok. Szétrúgja a seggünket és 2 szezonon nem ülünk majd motorra.
NINJA
Rosszul látjátok, belelóg. Csak ez egy kis kompact gép, nem tud akkorát nagyítani, hogy rendesen láccon.
De lehet hogy én .
Beszopná a jagelló ha látná.
vazz kesz,ennyi..."kerem kapcsojja ki" en itt izzadok,h nehogy valamit talaljanak muszakin,v eredetvizsgan,o meg masnak a jogisjaval motorozik
És nincs valami káralap vagy segély ilyen esetre? Csak a geci zsidó bankokat húzza ki az állam a bajból? Szar világ ez
Nem veszek nincs pénzem most rá.