Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

19.-re kész legyen!
úgy is nézel ki
ha van akkor igen
nem akarom tudni hol veszed
Nem a főnők odaadja a jogsit meg minden papírját az a jó hasonlítunk 1másra mint2 tojás.
semmi ordongosseg.kikotod a ket bowdent,kicsavarozod a 2, v 3 csavart,es kihuzod a helyebol.ha nem jon,mert pl belerohadt,(nalunk ez volt)gumikalapaccsal ovatosan megutogeted.nem a tengelyt!hanem van egy kb fel centis perem,azt.belol nem fogja semmi se.ha jol dolgoztal,akkor kihuzol belole egy fel hengert.ha kisebb,v nagyobb,v semmi sincs benne,akkor nagy gaz van
királyságosság...figyejjémá...az első kerék csak épp be van rakva...meghuznád.?.mármint odafigyelősen..meee nincs ekkora grimbuszom..oszt nemakarom széjjelkúrni a csavart.
Baxxa meg ez a qrva eső
szerintem 8 után fog keresni, át kell hámoznia magát pesten
Nem sürgős.(nekem ugye más a farokidom és a váznyúlvány vége is de érdekel a Te megoldásod)
nyehh..ja..azokat dobom ki amik ott vannak elfekve...mondjuk ettől még igen tesód hun tart?
nekem is.mult heten lenyomta 5 korso sort,darabonkent 7 reszletbe,es leszakadt a majam . nem ugy megy mar mint regen...
Igaz, a darabokban levő gépen lila a felni.
Miért? Nincs tüzed?
Most kellene a kép ábrus? előre szólok, hogy nagy szívás volt a tartót felkrehálni....
akkor teli leszel lével , és akkor én is
Nem keverted össze. Szerintem a csávó egyszerűen kölcsönvette a képet hogy be tudja mutatni hogy milyen lenne összerakva.(mert az első képen az van amit másodszor raktál fel)
nekem direktbe van elhozva az akksirol.ha jot akarsz magadnak,akkor kell bizti.inkabb egy 15Ft-os biztositek menjen ki,mint egy 15.000-es GPS, ha teszem azt elszall a fesszab.
ezekből van nálam is...faszommá a műhelybe aaszom
Persze lehet már az új gazdája hirdeti.
Nem az volt.
Ezzel kevertem össze.
másik YZF750R
Szólj már ha előrébbjutottál szivargyújtóügyben
De a vételár a fent megjelölt összeg,egy ötforintossal sem több.
Az is az volt, és az asszony is az volt.
ne fogd a fejed, nekem áll hegyekben a határidő meló meg egy szutykos kavanyaki