Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt! Mi van mindenki alszik? Na egy nappal közelebb a géphez! Basszus! Olyan vagyok mint egy gyerek, számolom a napokat, mikor mehetek érte.
ultras terrorizálja a forumunkat
hát az idöröl már inkább nem is szolok semmit nyárnak kéne lenni és van 10 fok mindegy ma nekiáltam a takaro idomjaimnak ez ért ma a legtöbbet
Hétfő van, hideg szar idő, elfáradtunk. Lefárasztott az ultras Szerencsére már alszik, halkan írom nehogy felébredjen
na mivan mindenki elfáradt az irkálásban vagy csak hétfő van
Némi segítség a kerék tengely 17-es! Pesti vagyok, de a mocit vidéken bontom. Sajnos itt nincs garázsom. Hétvégén megyek ki legközelebb. Az árat még nem tudom, de feltétlenül értesítelek. Ha ez így jó.
nagyjából 5.000 km re saccolom
De azért volt hogy besegítettek
Az ám Külön húzó és nyomó fokozati csillapítás állítású telószárak, állítólag valami Ducatiról.
De a kereket nem befolyásolja, az Yami, meg a tengely is. Holnap este tudom csak megmérni, talán, mert ahhoz szét kell szedni. Ahol befogom a villába, ott meg tudom mérni, de belül ugyebár vékonyabb.

Kitaláltam: megmondod, mennyi, elküldöd, belerakom, kifizetem, ha meg nem mén bele, visszaküldöm. Ja, holnap Pesten vagyok épp, hová való vagy? Át tudom venni (meg ki is fizetem)? Budakalászon leszek. Számom megírom most mélben
Ha 2 sorban van, nem másolja ki csak az első sort, oszt úgy kell mellétenni a másik felét is... ilyesmi szopás van a mozillámmal...
A camaro gazdájára gondoltam.
Tudsz élni vazze Mennyi benzin ára ott a zsákba
Háááát van hogy elengedem magam
Lazultál?
Hülye favágó,b@zdmeg!
Lehet, hogy valami digó eleje van.
Köszi, hogy szóltál. Orvosoltam a problémát!
ez tényleg 1 tápos zsák,és tényleg az aminek látszik
mondjuk a decemberi is benne van
sírjak vagy nevessek?
csontocskák

Nem mernék rá megesküdni, de ez nem is biztos, hogy fzr 1000-é. Holnap megvizuálom, hogy tényleg ilyen. Ha megmérnéd az elsőtengely átmérőjét az sokat segítene.
Nehezebbek voltunk, és kész - azért fogyasztottam többet. Legalábbis hadd higgyem ezt, addig nyugodt vagyok
Nem állok neki porlasztót tekergetni, most megy is, indul is szépen.
Lehet, ehetne kevesebbet fél literrel, de nem érdekel.
ÁÁ rossz lett.
Itt a én harci lepkém nagyon veszélyes mélyrepülésben.
Ti ketten voltatok olyan súlyba mint én.
Koni? Ha a képen szerepel igen, csak más néven. De ezt most nem vágom. A gépeket ja, lőttem.