Némi segítség a kerék tengely 17-es! Pesti vagyok, de a mocit vidéken bontom. Sajnos itt nincs garázsom. Hétvégén megyek ki legközelebb. Az árat még nem tudom, de feltétlenül értesítelek. Ha ez így jó.
Az ám Külön húzó és nyomó fokozati csillapítás állítású telószárak, állítólag valami Ducatiról.
De a kereket nem befolyásolja, az Yami, meg a tengely is. Holnap este tudom csak megmérni, talán, mert ahhoz szét kell szedni. Ahol befogom a villába, ott meg tudom mérni, de belül ugyebár vékonyabb.
Kitaláltam: megmondod, mennyi, elküldöd, belerakom, kifizetem, ha meg nem mén bele, visszaküldöm. Ja, holnap Pesten vagyok épp, hová való vagy? Át tudom venni (meg ki is fizetem)? Budakalászon leszek. Számom megírom most mélben
Nem mernék rá megesküdni, de ez nem is biztos, hogy fzr 1000-é. Holnap megvizuálom, hogy tényleg ilyen. Ha megmérnéd az elsőtengely átmérőjét az sokat segítene.
Nehezebbek voltunk, és kész - azért fogyasztottam többet. Legalábbis hadd higgyem ezt, addig nyugodt vagyok
Nem állok neki porlasztót tekergetni, most megy is, indul is szépen.
Lehet, ehetne kevesebbet fél literrel, de nem érdekel.
De azért volt hogy besegítettek
De a kereket nem befolyásolja, az Yami, meg a tengely is. Holnap este tudom csak megmérni, talán, mert ahhoz szét kell szedni. Ahol befogom a villába, ott meg tudom mérni, de belül ugyebár vékonyabb.
Kitaláltam: megmondod, mennyi, elküldöd, belerakom, kifizetem, ha meg nem mén bele, visszaküldöm. Ja, holnap Pesten vagyok épp, hová való vagy? Át tudom venni (meg ki is fizetem)? Budakalászon leszek. Számom megírom most mélben
mondjuk a decemberi is benne van
sírjak vagy nevessek?
csontocskák
Nem állok neki porlasztót tekergetni, most megy is, indul is szépen.
Lehet, ehetne kevesebbet fél literrel, de nem érdekel.