Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azzal új fület nyit a Mozilla, és a meglévő megmarad. Így gyorsabb, mert utána csak bezárod, nem visszalépsz.

Ja, van itt neked egy motor (ez még nekem is teccik némileg)
Nálam ctrl+c és ctrl+v és enter ez csak 2.45mp.
A ctrl+t az minek?
Mi szopás? Mozillában? Kijelölöd egérrel a linket, majd Ctrl+C, ctlr+t, ctrl+v és Enter
Kb. 3 mp.
Hogy ez eddig miért nem tűnt fel.

emre! mikor odakattintasz, hogy hozzászólás, van jobb oldalt a smile-ok jobb alsó sarkában egy 'link' gomb. Ha rányomol felhoz egy ablakot. Abba bemásolod az elérési utat, amit meg akarsz mutatni. Utána leokézod és adsz neki nevet. Utána "hozzászólás elküldése", és akkor nem kell másolgatni... Konkrétan nekem a mozillával KIBASZOTTUL szopás másolgatni, mert úgy kell összefűzni, meg minden. Bizony.
épp én is azt nézem
ha nem is bárányszőr, de valami prém szerintem van a seggeden is
áh.. mi csak beszélgetünk róla. Tökömse ül motorra. Még a végén szarrá áznék mint tegnap.
Hehe a discoveryn az van hogyan csinálnak 1 rali autót és rengeteg magyar felvétel van benne
Kész lett a motorom! Megvan az új festés! GOndoltam megmutatom milyen lett
Direkt így csináltam hogy Ábrus lássa amit nem akart látni .
Na ez tetszene nekem jól át is faragnám a sak vackot ledobálnám meg átfesteném matt feketére és bárányszőr ülést raknék fel. . . Ábrus figyeld csak.
Pedig ebből lehetne alakítani. Kár hogy két hengerrel több van rajta.
Nem de jobb is.
Köszi fater ezt már láttam ez nem tetszik, azért minden szar nekem se nyeri el a tetszésem.