Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja a hídnál van a nyomi elvileg, beszerelem meg sasolom a héten megjön a simering mert nem kaptam szombaton és elvileg akkor cs-p fel is adom a pénzt ha az jó neked.
Mingyá hozzánézem tesa az egészséged miatt nem aggódók
Hehe pont 13 éve . .
Ez ott van fent ahol a villahíd szorítja.Tedd a másik mellé és nézd meg hogy egyenes-e.(az volt)
Mondtam hogy ezek valószínűleg javított szárak csak a másikat bénán fogták meg és megnyomták ott ahol a szimering csúszik.
Ha nem lesz jó (addig ne küldj pénzt) akkor nyomasd vissza.
Ez volt az első találkozóm a volt asszonnyal . . .

Van fasza fényképezőm már .
Nembaj azért 1 barackot megérdemelsz.
Ez a közepén van a telónak.
Csak azért kérdezem mert mondtad az 1ik szar és a másik az jó. Na itt a problem a következő. A mellékelt fényképen látható szár látható nyomoknál a teló érezhetően van benne 1 2.5-3 cm gödör vízszintesen de csak az 1ik oldalon az ellentétesen nem mintha rogyott volna. Ahová a fekete szalagot raktam látszik a csík benne máshogy nem tudtam láthatóvá tenni.
Bocs mester ezt nem tudtam
Miért,melyik vége nem jó?
Ábrus megjött a teló már 3 ó itt van csak a főnők nem hagyott élni sokat dolgoztunk Pro evo soccert 08 at toltuk és nagyon elfáradtunk benne. . Kérdés te biztos a jó telószárat küldet el? .
Úgy kérlek mikor te 10 éves voltál akkor vettem az első simsonom és 3 nap alatt megtanultam az alap motorozást 0 ról és a budaörsi nagy forgalomba nyomultam. Nem a motorozás az újdonság nekem hanem a 135 le eddig 100 le alatti vasak voltak átlagba 100-120 felett nem mentem mert minek az utas sem újdonság nekem mert 97 óta sok motoros találkozón voltam már utassal. A citadella gurulásokat számolni sem tudom. Szóval nem vagyok kezdő csak az újdonságokat szokni kell. ja
Szerintem te nem kaptad meg a válaszom.
Tegnap 10.27-kor írtam.

Rákattintok még egyszer.
Emre bácsi a két hátsó lábtartó ára érdekelne,írtam neked mailkát,de sztem nem kaptad meg
Hát igen.
Ahogy a bölcs mondaná:
Jó pilóta alagútban nem katapultál.
Hogy akarsz,ill mersz elmenni pár száz km ert ráadásul utassal?
Úgy h még igazából ki sem próbáltad a mocit?
Mit mond a kamikaze tanítványának?
.
.
---Jól figyelj fiam!Mert csak egyszer mutatom meg!
NNNNNNNNNa. Belvízjelentés. Az első kép a szomszéd udvara. Vagyis most már halastava.
Lehet nem idegen fórumokon kéne múlatni az időt.
Aztán csak vigyázz, itt a 10 000 fordulat nem laza túratempó - esetleg csak 1esben
A fehérbe van egy kis metal beütés is. Fényképen nem látszik annyira.
igazi klasszikus fehér-piros összeállítás
Még a dekorozást is befejezik
Basszus! Ne is mond! Már legszívesebben hazahoznám még ma.
Sanyi!
ha ráülsz, nem az adatokon fog járni az eszed....
az első nagymotoros élményem után(gsxr750) kb 20 percig kezem lábam remegett