Ja a hídnál van a nyomi elvileg, beszerelem meg sasolom a héten megjön a simering mert nem kaptam szombaton és elvileg akkor cs-p fel is adom a pénzt ha az jó neked.
Ez ott van fent ahol a villahíd szorítja.Tedd a másik mellé és nézd meg hogy egyenes-e.(az volt)
Mondtam hogy ezek valószínűleg javított szárak csak a másikat bénán fogták meg és megnyomták ott ahol a szimering csúszik.
Ha nem lesz jó (addig ne küldj pénzt) akkor nyomasd vissza.
Csak azért kérdezem mert mondtad az 1ik szar és a másik az jó. Na itt a problem a következő. A mellékelt fényképen látható szár látható nyomoknál a teló érezhetően van benne 1 2.5-3 cm gödör vízszintesen de csak az 1ik oldalon az ellentétesen nem mintha rogyott volna. Ahová a fekete szalagot raktam látszik a csík benne máshogy nem tudtam láthatóvá tenni.
Ábrus megjött a teló már 3 ó itt van csak a főnők nem hagyott élni sokat dolgoztunk Pro evo soccert 08 at toltuk és nagyon elfáradtunk benne. . Kérdés te biztos a jó telószárat küldet el? .
Úgy kérlek mikor te 10 éves voltál akkor vettem az első simsonom és 3 nap alatt megtanultam az alap motorozást 0 ról és a budaörsi nagy forgalomba nyomultam. Nem a motorozás az újdonság nekem hanem a 135 le eddig 100 le alatti vasak voltak átlagba 100-120 felett nem mentem mert minek az utas sem újdonság nekem mert 97 óta sok motoros találkozón voltam már utassal. A citadella gurulásokat számolni sem tudom. Szóval nem vagyok kezdő csak az újdonságokat szokni kell. ja
Hogy akarsz,ill mersz elmenni pár száz km ert ráadásul utassal?
Úgy h még igazából ki sem próbáltad a mocit?
Mit mond a kamikaze tanítványának?
.
.
---Jól figyelj fiam!Mert csak egyszer mutatom meg!
Mondtam hogy ezek valószínűleg javított szárak csak a másikat bénán fogták meg és megnyomták ott ahol a szimering csúszik.
Ha nem lesz jó (addig ne küldj pénzt) akkor nyomasd vissza.
Tegnap 10.27-kor írtam.
Rákattintok még egyszer.
Ahogy a bölcs mondaná:
Jó pilóta alagútban nem katapultál.
Úgy h még igazából ki sem próbáltad a mocit?
Mit mond a kamikaze tanítványának?
.
.
---Jól figyelj fiam!Mert csak egyszer mutatom meg!
ha ráülsz, nem az adatokon fog járni az eszed....
az első nagymotoros élményem után(gsxr750) kb 20 percig kezem lábam remegett