Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem meg kombájn volt 1.6-os bogár motorral. Egy nyitott Claas Colombus. Egy napi aratás után úgy néztem ki mint a halálmadár.
Már itt is jó idő van felfrissült a levegő vihar elött nagyon párás volt a levegő.
Skacok felvetődött 1 kérdés bennem. Ugye ezek régi masinák akkor még úgy tervezték ólmos benzinre hogy a szelepeket némileg tömítse az ólom. Na manapság ólommentes van a kutakon van valami adalék ami esetleg kell az ólommentes benyába vagy jelentéktelen a hiánya?
Nálunk még a hold is látszik. Ma már locsoltunk.
Jók a bogarak elnyűhetettlen darabok haveromnak volt 1 scarabeus volt a neve turbós porsche motorral vá 3.ba is kersztbe táncolt. de mellette volt eredeti állapotban 1 síküveges bogár is na az mint az óramű 50 évesen is.
szarjál gecit! de tetszik, elrotyognék vele
Nem gyengén állatul nézne ki rajta
amúgy lehet, és még simán vennék is mert poén kurvára! ma bogaraztam! naggyon menő!
Kocsira cserélném talán, de csak úgy, hogy maradjon annyi, hogy a jogsi kijöjjön belőle és anyumnak is tudjak adni némi pénzt...szóval álmodozom, mert nem kispolákot akarok venni...na nem mintha nem lenne tökéletes a számomra, csak hát nem hiszem, hogy azok túl jó állapotba lennének - persze biztos lehet találni még 1-1 garázsban tartottat 1.-2. tulajdonostól
hallod nekem van egy eladó rotyogom adatlapomon ott van ha gondolod én szívesen cserélek veled a 250-esre ször a szörbe na jó még adok rá egy 20-ast hogy lásd milyen jó szívü vagyok
engem hívtak! csere marutira vagy 180as runnerre. elsőnél csak nevettem, szegény srác elszontyolodott, azt bedobta a runnert, mondom hmm.. jóféle, ámdehogy rendkívüli érzékkel rákérdeztem hogyrencámos? ja, nem picsába.
http://www.met.hu/kepek/brod/i...
a piros az durva volt felettünk volt és keményen esett és akkora szél volt fú kemény.
ide is megérkezet a vihar villámlik min t egy marha esik mint a dög
Amúgy ezen gondolkoztam ma Én is...hogy ha kész lesz a motor és eladom - akármilyen okból is - attól még olvasnálak Titeket, de nem lenne már az igazi... de nem adom el egyenlőre tutkó...majd talán ha kész lesz felteszem valami irreális áron aztán ha valaki úgy mégis elviszi akkor legyen...
NA feladták a leckét most nekem nagyon szoros határidőt adtak juni 19 re meg kell csinálnom a telót és műszakit is lerakni hogy tudjak menni mert jönne velem 1 potyautas is a talira. főnőkőm visszalépett mert 1 ilyen gyerek boltot akar nyitni a feleségével most szólt. De nem is bánom mos tmár mert komolyan mondom még ilyen emberek mint ti vagytok ritka manapság,és nem akarlak titeket elveszíteni mert más motorom lenne de megmaradok a mocinál és majd a tali után rendesen rendbeteszem. peace .
Fúúú, nagyon király lehet ez a hely és csak fél órára van Tőlem! Pöpec, éppen ideje volt már egy ilyen helynek. KIRÁLY!
Ráhagytam. 3,5. Ha hazaér a szinkron nyomok neki, és lövöm.
Akkor én az előbb kivel beszéltem? Otthoni Ábrus, vagy meló Ábrus?
33KW
Ideért a vihar.(de bekaphatja,épp végeztem a fűnyírással )
Mivel nem szóltál előtte természetesnek vettem hogy nem kedd lesz az időpont.
Mondtam a kollégámnak (hétfőn) hogy lehet kedden vagy szombaton jönnél,erre elképed hogy basszus a hétvégére tervezték hogy rendbe teszik a himbát hogy ne nyekeregjen és az új matrica sem ért még ide az oldalára! Most mi lesz!
Megnyugtattam hogy nem gond mert először úgy is megnézni jönnél és akkor meg lehet beszélni hogy hogyan tovább.
Nézték a gépedet a hirdetésben (nem én mutattam hanem csak megtalálták) és látták hogy szépen egyben lévő darab,nem volt semmilyen ellenvetés. Annak örülnének a legjobban ha "A" korlátozott jogsival is vezethető lenne de ez nem feltétel. Szóval várnak.(tényleg,hány KW van a forgalmiba írva?
saary.zoltan@dunaweb.hu - ez a publikus címe, ha ezen írsz Neki, biztos küldd egy teló számot is

Fúú, teljes rendszer? Akkor pláne nagyon kéne! ne nagyon húzd rá a csavarokat amikor összeteszed, hogy utána ne legyen majd nagy meló leszedni! Ja és mellesleg Mi itt a fórumon szoktunk ám egymásnak kedvezményt is adni - csak viccelek ám.

Okés. Van egy elfekvő plexim - átlátszó, korának megfelelő állapotú. Plusz van egy hátsó gumám, ami már csak gumifüstölésre alkalmas.
Holnap is hegyi befutó lesz peace. .
Nem láttam,mert gályáznom kellett,de felvettem. Este családi kultúrműsor keretében megtekintjük!
Sajna ma nem, mert dolgoznom kell! Szombat lesz belőle.