Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd kotrok valamit!
meg az is necces,mert aztan elkezd pampogni:)
Csak az utolsó egyszavas kérdés volt a lényeg
Nem lagzira gondoltam...
Igen irgység nagyon sok mindenkitől,ez beszél nagyon sok mindenkiből.És ezért hajlamosak túllihegni a témát,a motor is közlekedési eszköz,tehát azzal is történik baleset...
---Van aki azért irígy mert szeretne ő is motort,de nem teheti meg,
---van aki meg azért mert megtehetné,kicsit szeretné is,DE fél tőle
és igy maradt a csámcsogás,és a mormogás nekik,,,,
---
hülyevagy, nagyon!
tul fiatal.nekem mar 23 evesen is huzos volt a 16 eves.nem is lett belole hosszu tavu dolog.igy 29 eves fejjel azt mondanam,h 23 alatt nem gondolkodnek. (asszony iden lesz 23,szoval o epp hatareset )
mossá szájat édes fijam, drága (jobbára két keréken közlekedő) barátunk nem a külhoni fakabátok közlekedési szközeinek megtekintése miatt ment a taljánokhoz
De írta hogy lesznek képek

Peace
haggyadmár a kokszos bringásgeciket, a rendőrmotorokról nincs kép?
Nya nekem most az se nagyon igazából van,(asszony)
Múltkori csavargásom eredménye egy épp 16 éves félkész nagyon csini kis csajocska!
Nagyon rám van kattanva...
Megcsinálnátok?
Itt a nagy vihar megint a qu életbe
Akkor ma már nem jössz?
köszönöm, esetleg Bagoly úr eléretőségét megkaphatnám? :)
igen a leo dobot a másik géphez kaptam de az nincs összerakva ugyh a hangját egyenlőre nemtudom megmutatni.a hétvégén ha lesz időm átrakom rá és csinálok egy videót bár ez rámnézve nemtúl jó ötlet mert az terveztem h eladom a komplett redszert de ha felpróbálom a mocira tuti nem adom el...
Nekem mától már hétvége van
peace
hali
hát a gumik vannak rajta de neméppen pöpec állapotúak.:)
karbisorom van és kuplungkosaram is de mielőtt eladnék róla bármit is átnézetem az enyémet rendesen mert pl a kuplungnál is zörög vmi h ráengedem de remélem ez is csak beállítás kérdése.
de egyenlőre az átírásra sincs lótyim...:)
az enyém 91es...:)
Semmi bajom veled csak jó kedvem van a hétvégét várom már . .
Peace .
A húgom is ott dolgozik a mamut 1 be fent a 3.-on a mozgólépcsőnél a NY bárba a casinónál. Sokat duruzsolsz nekem leküldöm és kapsz tőle akkorát hogy visítozva menekülsz haza
Hétvégén megyek be a városba meg haza lehet beugrok oda a caféba 1 pár németet oda terelünk majd be.
Peace. .
Hallod menj már a fenébe, most ezért mért? Neked
SZOMBATON háborúúúúú a németekkel. . . .
Egészem konkrétan Bagoly urat tudom ajánlani, Ő már szerelt ilyen kis fzr-t is meg nagyobbat is, nem tudom, hogy bevállalja-e a Tiédet, már inkább csak kocsikkal foglalkozik ha jól tudom Van itt a Gubacsi úthoz közel 1 fazon még aki elvben szerel kis FZR-t, Bagoly a fix. megbízható. Én a Kawaszati-ba szereltettem, hát hagyjuk inkább...valószínűleg elég lehúzósak voltak...a Leo Vince dob a másik motoron van rajta? kiváncsi lennék a hangjára!