Igen irgység nagyon sok mindenkitől,ez beszél nagyon sok mindenkiből.És ezért hajlamosak túllihegni a témát,a motor is közlekedési eszköz,tehát azzal is történik baleset...
---Van aki azért irígy mert szeretne ő is motort,de nem teheti meg,
---van aki meg azért mert megtehetné,kicsit szeretné is,DE fél tőle
és igy maradt a csámcsogás,és a mormogás nekik,,,,
---
tul fiatal.nekem mar 23 evesen is huzos volt a 16 eves.nem is lett belole hosszu tavu dolog.igy 29 eves fejjel azt mondanam,h 23 alatt nem gondolkodnek. (asszony iden lesz 23,szoval o epp hatareset )
mossá szájat édes fijam, drága (jobbára két keréken közlekedő) barátunk nem a külhoni fakabátok közlekedési szközeinek megtekintése miatt ment a taljánokhoz
De írta hogy lesznek képek
Nya nekem most az se nagyon igazából van,(asszony)
Múltkori csavargásom eredménye egy épp 16 éves félkész nagyon csini kis csajocska!
Nagyon rám van kattanva...
Megcsinálnátok?
köszönöm, esetleg Bagoly úr eléretőségét megkaphatnám? :)
igen a leo dobot a másik géphez kaptam de az nincs összerakva ugyh a hangját egyenlőre nemtudom megmutatni.a hétvégén ha lesz időm átrakom rá és csinálok egy videót bár ez rámnézve nemtúl jó ötlet mert az terveztem h eladom a komplett redszert de ha felpróbálom a mocira tuti nem adom el...
hali
hát a gumik vannak rajta de neméppen pöpec állapotúak.:)
karbisorom van és kuplungkosaram is de mielőtt eladnék róla bármit is átnézetem az enyémet rendesen mert pl a kuplungnál is zörög vmi h ráengedem de remélem ez is csak beállítás kérdése.
de egyenlőre az átírásra sincs lótyim...:)
az enyém 91es...:)
A húgom is ott dolgozik a mamut 1 be fent a 3.-on a mozgólépcsőnél a NY bárba a casinónál. Sokat duruzsolsz nekem leküldöm és kapsz tőle akkorát hogy visítozva menekülsz haza
Egészem konkrétan Bagoly urat tudom ajánlani, Ő már szerelt ilyen kis fzr-t is meg nagyobbat is, nem tudom, hogy bevállalja-e a Tiédet, már inkább csak kocsikkal foglalkozik ha jól tudom Van itt a Gubacsi úthoz közel 1 fazon még aki elvben szerel kis FZR-t, Bagoly a fix. megbízható. Én a Kawaszati-ba szereltettem, hát hagyjuk inkább...valószínűleg elég lehúzósak voltak...a Leo Vince dob a másik motoron van rajta? kiváncsi lennék a hangjára!
Nem lagzira gondoltam...
---Van aki azért irígy mert szeretne ő is motort,de nem teheti meg,
---van aki meg azért mert megtehetné,kicsit szeretné is,DE fél tőle
és igy maradt a csámcsogás,és a mormogás nekik,,,,
---
De írta hogy lesznek képek
Peace
Múltkori csavargásom eredménye egy épp 16 éves félkész nagyon csini kis csajocska!
Nagyon rám van kattanva...
Megcsinálnátok?
igen a leo dobot a másik géphez kaptam de az nincs összerakva ugyh a hangját egyenlőre nemtudom megmutatni.a hétvégén ha lesz időm átrakom rá és csinálok egy videót bár ez rámnézve nemtúl jó ötlet mert az terveztem h eladom a komplett redszert de ha felpróbálom a mocira tuti nem adom el...
peace
hát a gumik vannak rajta de neméppen pöpec állapotúak.:)
karbisorom van és kuplungkosaram is de mielőtt eladnék róla bármit is átnézetem az enyémet rendesen mert pl a kuplungnál is zörög vmi h ráengedem de remélem ez is csak beállítás kérdése.
de egyenlőre az átírásra sincs lótyim...:)
az enyém 91es...:)
http://www.pepsifoci.hu/node/6...