Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

láttam egykerekezőket már párszor. Szerintem nagyon szánalmas, mikor nem tud a motor saját erőből 1 kerékre emelkedni, és a rider rángatja felfele. Ráadásl veszélyes, mert mikor a gázadás, és a rántás tulzottan egyhangban van, jön a hátas. nekem akármekkorát rántok rajta 1-2-be sem emelkedik az orra. Csak baszottul elkönnyül. Erre lett volna jó egy gyáritól eltérő lánc áttétel. Mindenesetre, az új láncal és a frissen llított szelepekkel nagyon nyomatékos és harapós lett. Nagyon élveztem az utat hazafele. Hétvégén tuti gurulok majd.
De verekedős kedvedbe vagy mióta kijöttél a telefonostól azóta kemény legény lettél. .
Én sem tudok, és sajnálnám a gépet is.
. Ilyenkor áldom istent hogy sosem tanultam meg 1 kerekezni és nem is mertem.
De gondolni kell a családosokra is kellenek a 2 ágyas szobák nem akarok gruppent. Alszok és gida odaoson és szőrős mellét a hátamon érzem mikor forró lehellete végigfut a tarkómon áááá belegondolni is borzasztó . Mert akkor inkább a sátor. .
Pécsen meg is halt egy csóka a hétvégén, egy ilyen akció után.
http://www.pecsistop.hu/articl...
De tesa aki hülye haljon meg kell a vagizás mi
Nagy KIRÁLY vagy!
Ha nektek jó,nekem is!
B+, mégis mehetek gyalog!
Azért ha hozzád vágna a yard egy közel 200.000,-Ft-os csekket nem lehet örülnél ennyire. Én nem azzal foglalkoznál hogy kilóg a tanga

Peace
A motoros rekciója az esethez. Köszi tisztelt rendőrség most már tudom borotválni kell a seggem.
Ha gondoljátok, az egész ifi szállót lefoglalom, és akkor nem kell sátrat vinni.
nekem is :D
nekem jó...
Nekem sehogy. Nincs píz. Amit árultam, azon vegyszert vettem
Jóvanna, nézem

Nekem tecc, onnan végülis mehetünk mindenhova.
Zsóti, 7vége hogy?
Nekem teccik
Na reakció?
Tali hely
Lemaradt
Na skacok. Megtaláltam az igazi tali helyet. Olcsó, van ifjúsági szálló 2000/fő, az appartman 2500/fő. Lehet még a héten lemegyek, csinálok fotókat. Igy anyáméknál sem turjuk a füvet, Kecsó közel. Akár ez is lehet találkozási pont. Ott cuccot le és lehet menni gurulni. Lehet főzni, de konyhájuk is van. Piát is lehet vinni. Nagyon rugalmas, kedves női hanggal beszéltem.
Hülle vagyok, megnéztem a nyeten, lidi 8ig nyitva. Kizúzok, hátha van itt is sisak, +nézem.
Csá.
Kösz, de annyira nem vészes... drágább lenne, mint a sisak
Kéne egy új, bótból, méretre vett, nem ilyen használt xarok... de ami jobb, az mindjárt 40 az meg épp nem aktuális.
Azért 13k egy plexiért qrva sok. Én legalább nem engedhetem meg.
De mivel ebben a lidlisben jó a szemüveg biztos variálok.