És még számolni sem tudsz. Mivagyok én, sárkány? 5 fejjel?
De most tényleg, miért adod el? Olyan szép az a motor. Egyébként meg, néha én is remegő lábbal szállok le a vasról. Még mindig meg tud lepni, oszt ez csak haccázas.
Idetolod a lila arcodat amit majd jól a kedves fórumtársak, csak azért, mert vettél egy FZR. Ami eddig ok, lenne, de most meg eladod. Hákomolyammá hogygondold te esztet mondjad csak. Amúgyis a bögyömbe vagy lila srác. Ha minden klappol már bajnokok lennénk.
Hát ja.
Nekem a közművek közül csak áram van.
Az felhozza a vizet a kútbú, felmelegíti a bojler, megfőzi az indukciós lap. A műhódas TV, még van előfizu nélkül, bár úgytűnik nem sokáig. Fűtés fával és vegyes tüz. kazánnal, oszt csááá
(Hamarosan hidrofor csere./már megvettem az újat/ Kicsi a víznyomás. Ha megnyitod a csapot, a mosógép leáll, mert nincs vízellátás. )
Mi az, szőrös, és a föld körül kering?
..Műhód
Jó seggetek van kő kóla?
Na, 12 nap után ez az első szabadnapom. Folytatom az irodalomismeret beadandót. Ottlik Gézáról szívesen fogadok adatokat saját készítésű esszéket, ha esetleg van elfekvőben.
Én hülye hagytam hogy, még mikor nem laktunk itt egy veréb beköltözzön a gázóraszekrénybe (gázóra már nincs benne) kikelt 4 fióka, oszt most azt csinálják mint akitől elmentek. Sivítoznak állandóan. Fcuk ! Remélem hamar kirepülnek, oszt leveszem a gázóra szekrényt a helyéről a picsába.
hát igen jagarmonikáé volt de nem sokáig én arra is emlékszem aki elötte árulta tehát már az idén ez a 3 gazda ? valami nekem azért gyanus egy jó motort azért nem szoktak egy éven belül 3 szor eladni vagy rosszul tudom? bár ha a végére minél jobban le megy az ára az utolsó vevő jól jár vele ha blokkot kell cserélni talán akkor is vagy nem tudom
Ha jól emlékszem ez egy volt Fzr fórumos kollegáé (Jagermanóka) volt eredetileg. Tavaly 600-ba hirdette, apró sérüléssel. De úgy látom már nem ő árulja.
Most olyan leszek mint Adam: Nagyon kellene, nézegettem már ilyeneket.
Fzr1000
És még számolni sem tudsz. Mivagyok én, sárkány? 5 fejjel?
De most tényleg, miért adod el? Olyan szép az a motor. Egyébként meg, néha én is remegő lábbal szállok le a vasról. Még mindig meg tud lepni, oszt ez csak haccázas.
Nekem a közművek közül csak áram van.
Az felhozza a vizet a kútbú, felmelegíti a bojler, megfőzi az indukciós lap. A műhódas TV, még van előfizu nélkül, bár úgytűnik nem sokáig. Fűtés fával és vegyes tüz. kazánnal, oszt csááá
(Hamarosan hidrofor csere./már megvettem az újat/ Kicsi a víznyomás. Ha megnyitod a csapot, a mosógép leáll, mert nincs vízellátás. )
Mi az, szőrös, és a föld körül kering?
..Műhód
Na, 12 nap után ez az első szabadnapom. Folytatom az irodalomismeret beadandót. Ottlik Gézáról szívesen fogadok adatokat saját készítésű esszéket, ha esetleg van elfekvőben.
Én hülye hagytam hogy, még mikor nem laktunk itt egy veréb beköltözzön a gázóraszekrénybe (gázóra már nincs benne) kikelt 4 fióka, oszt most azt csinálják mint akitől elmentek. Sivítoznak állandóan. Fcuk ! Remélem hamar kirepülnek, oszt leveszem a gázóra szekrényt a helyéről a picsába.
No nem baj hogy lemaradtam róla, és inkább tornáztunk egyet asszonnyal. Szerintem jó volt, a szomszéd is rágyújtott utána.
Most olyan leszek mint Adam: Nagyon kellene, nézegettem már ilyeneket.