Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fehér? Mi vagy te méhész?
igen?
Most lett kész a pulóverem amit csináltattunk, otthon fel is próbáltam.
.
Ok! Én sem szeretnék a 6-oson menni,nagyon gáz az út! Majd még megálmodjuk merre.
Annyi! Na jó 65!
Pécs és Kaposvár mióta 60km vagy én nem értem a kódolt szövegeteket.
Emre kemény időt mondanak felétek nagyon 120 as szél meg minden mikulás és ufok.
Ha úgy jön össze miért ne...
De ne a 6-os on menjünk, az túl egyszerű
Semmi baj jó poén volt.
akkor bocs, jó poénnak tűnt
mostlettvége a northewst200-nak, de gondolom az nem feszít papper
Mit néztél a bunyót vagy a meccset?
Újpesti vagyok nem szar fradista és kondás dábreceni. itt rohadok mert meló van és vissza kellett jönnöm. . .
Arra gondoltam, itt laksz tőlem 60km-re, és ha tudunk egyeztetni,és nem 1000-rel akarsz menni,gurulhatnánk 1-üt a találkozóra.
sajnos.
Gondolom állt a szemközti pihenőben és dörzsölgette a kezét.
én néztem, teccet...
Ultras meg erről maradt le:
http://www.nemzetisport.hu/lab...
Most lett vége a 7. szakasznak. Ultrabrutál volt! Láttad?
Ja és
Szasztok naplopók eseget eseget 1 picit az eső. Balcsi térségében lakók vigyázat 120km szél motort eldugni a fák alól.
Akkor a tali helyszín konkrétan Izsák lesz? Mert amit Zsolti belinkelt ott elvileg minden van, ha ott lesz:
"Az „Izsáki horgász és pihenőpark" Magyarország legnagyobb kiterjedésű, Bács-Kiskun, Békés és Csongrád megyék alkotta dél-alföldi régiójában, IZSÁK Város észak-keleti külterületén terül el. A 32 hektáros terület összesen 6-7 hektárnyi, halfajokban gazdag nagy halállományokkal rendelkező horgásztavai egész évben várják a horgászokat és a kikapcsolódásra, pihenésre vágyókat. Melegkonyhás csárdánk (Izsáki Halászcsárda), úszómedencénk, napozóteraszunk, gyermekjátszóterünk és családbarát parkosított, erdősített környezetünk garantálja a könnyed kikapcsolódást. Szálláshelyek tekintetében összkomfortos vendégházaink és színvonalas kempingünk áll a kedves vendégek szolgálatára."
Egyetértek,ábrus,valószínű mikor erőlködtem vissza a karbikat,átszakítottam a gumi szívócsövet,mindegyik repedt már rég!Majd ha javul az idő kicserélem!
Kecsóról kifelé az 52-esen (kb 2 km az M5 után) Csalánosi Csárda. Jó a kaja, közepes árfekvés, nagy parkoló, kerthelyiség.